Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Swanson calcium citrate plus magnesium 150 capsules / Суонсън калциев цитрат плюс магнезий 150 капсули

Арт. No. 10007763
28.60 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от SWANSON ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Суонсън калциев цитрат плюс магнезий представлява изключително успешна формула за постигането на оптимална здравина на костите и зъбите. Всеки специалист може да потвърди, че калцият не е достатъчен, а е необходимо правилното му съчетаване с магнезий. Подобно решение гарантира правилното усвояване и получаване на всички ползи за организма. Този специален минерален комплекс на Суонсън представя идеалното съотношение 2 към 1 калций — магнезий (150 mg калций и 75 mg магнезий на капсула).
Калцият е с изключително значение за развитието на костите и зъбите, както и за нервната и мускулната функция. Но магнезият е със също толкова ключово действие.  Във всеки един момент той участва в над 300 биохимични процеса в тялото. Именно усвояването на калций е един от тях.
Редица фактори от нашето ежедневие могат да доведат до недостиг на магнезий. Алкохолът, солта и кафето понижават способността на организма да задържа  магнезий.
Хранителната добавка на Swanson Калциев цитрат плюс магнезий подпомага хармоничното взаимодействие на 2-та минерала.
Действие:

  • заздравява костите и зъбите;
  • Подподпомага нервно — мускулната функция;
  • Намалява симптомите на ПМС;
  • Балансираната доза магнезий спомага за усвояването на калций от организма.

Препоръчителен прием:
Хранителна добавка — приемат се по 2 капсули, 2 пъти дневно с вода.
Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Съставки

Съдържание:
Състав на 2 капсули:
Калций (от калциев цитрат) — 300 мг (23% от ПДП*);
Магнезий (от магнезиев оксид) — 150 мг (36% от ПДП*).
*ПДП - Препоръчителен дневен прием.
Други съставки: Желатин, микрокристална целулоза (от растителен произход), масло от средноверижни триглицериди (палмово), аспарагинова киселина, магнезиев стеарат.
Опаковка: 150 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.