Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

OvaBoost for women 120 capsules Fairhaven Health / ОваБууст за жени 120 капсули Fairhaven Health

Арт. No. 10001380
86.80 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Fairhaven Health ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием 4 пъти дневно по 1 капсула. Приемът се преустановява при потвърждаването на бременност.
Действие:
OvaBoost е създаден за жени над 30-годишна възраст, които се опитват да забременеят, както и за жени, които имат Синдром на поликистозните яйчници. Въпреки това OvaBoost може да се приема от жени, правещи опити за зачеване от всички възрасти, които искат да оптимизират качеството на яйцеклетките и функцията на яйчниците си.
Формулата на OvaBoost е разработена въз основа на голямо количество научна литература, която изследва основните причини за лошото качеството на яйцеклетките и дисфункцията на яйчниците и посочва ефективни натурални съставки за подобряването им.
Тази уникална формула включва триото - мио-инозитол, фолиева киселина, и мелатонин, за които е научно доказано, че подобряват качеството на яйцеклетката. Фолиевата киселина е добре известна със способността си за предотвратяване на дефекти на невралната тръба и се препоръчва на всички жени в детеродна възраст да приемат в достатъчно количество фолиева киселина. Когато фолиевата киселина се прилага в комбинация с два мощни антиоксиданта, мио-инозитол и мелатонин, качеството на яйцеклетката при жени, подложени на ин витро лечение, значително се подобрява. Последните изследвания също потвърждават, че мио-инозитолът подобрява инсулиновата чувствителност, като по този начин спомага за подобряване на функцията на яйчниците и редовността на цикъла при жени със Синдром на поликистозните яйчници.
OvaBoost съдържа и Коензим Q10, който също е мощен антиоксидант. Освен това Коензим Q10 играе важна роля в производството на енергия вътре в яйцеклетката. След оплождане е нужно огромно количество енергия за клетъчното деление, превръщането на яйцеклетката в ембрион и успешното имплантиране в стената на матката. Коензим Q10 осигурява оптимално производство на енергия.
OvaBoost съдържа също така три допълнителни антиоксидантни съставки - витамин Е, екстракт от гроздови семки и алфа липоева киселина, за защита на яйцеклетката от вредните ефекти на свободните радикали.

Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.

Съставки

Дневната доза от 4 капсули съдържа:
Витамин E 67.0 mg α-TE
Фолиева киселина 200.0 mcg
Патентована смес, съдържаща: Мио-инозитол, алфа липоева киселина, екстракт от гроздови семки (90%полифеноли), коензимQ10, мелатонин 2242.0 mg


Опаковка: капсули х 120

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.