Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Panacea Herbal tincture Tagetes 100 ml / Панацея билкова тинктура Турта 100 мл

Арт. No. 10011489
7.80 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от СВЕТИ НИКОЛА 2013 ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Панацея билкова тинктура турта 100 мл

Панацея билкова тинктура турта е подходяща при миома на матката, маточни възпаления, кръвоизливи, обриви, кисти, мастопатия, екзема, акне и пъпки.

Действие:
Тинктурата действа положително над състоянието и работата на органите на женската полова система и благоприятства състоянието на кожата. Притежава антивъзпалително, общоукрепващо и тонизиращо въздействие. Влияе благоприятно при пролиферативни процеси на женската полова система. Поради високото съдържание на каротини, влияе положително на зрението.

Прием:
По 40 капки се разтварят в 100 мл вода или сок, 2 пъти дневно.

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са с напълно натурален състав - не съчетават химични добавки като ароматизатори, стабилизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално съчетание от билки, с положително действие над функциите и състоянието на органите и системите в организма, за които е подходяща.
Продуктите от серията „Панацея“ представляват хранителни добавки, включващи български билки от екологично чисти райони, произвеждат се според изискванията на добрата производствена практика, съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
Приемът може да бъде както самостоятелен, така и заедно с лечение, предписано от лекуващия лекар. Продуктите не представляват лекарство и не могат да се употребяват като заместител на предписаната от лекуващия лекар.

Производител: Свети Никола 2013 ЕООД, България

Съставки

Съдържание:

  • турта /Tagetes Erecta/; 
  • етанол 62-68 об.%

Опаковка: 100 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.