Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Panacea Herbal tincture Tagetes 100 ml / Панацея билкова тинктура Турта 100 мл

Арт. No. 10011489
7.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от СВЕТИ НИКОЛА 2013 ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Панацея билкова тинктура турта 100 мл

Панацея билкова тинктура турта е подходяща при миома на матката, маточни възпаления, кръвоизливи, обриви, кисти, мастопатия, екзема, акне и пъпки.

Действие:
Тинктурата действа положително над състоянието и работата на органите на женската полова система и благоприятства състоянието на кожата. Притежава антивъзпалително, общоукрепващо и тонизиращо въздействие. Влияе благоприятно при пролиферативни процеси на женската полова система. Поради високото съдържание на каротини, влияе положително на зрението.

Прием:
По 40 капки се разтварят в 100 мл вода или сок, 2 пъти дневно.

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са с напълно натурален състав - не съчетават химични добавки като ароматизатори, стабилизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално съчетание от билки, с положително действие над функциите и състоянието на органите и системите в организма, за които е подходяща.
Продуктите от серията „Панацея“ представляват хранителни добавки, включващи български билки от екологично чисти райони, произвеждат се според изискванията на добрата производствена практика, съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.
Приемът може да бъде както самостоятелен, така и заедно с лечение, предписано от лекуващия лекар. Продуктите не представляват лекарство и не могат да се употребяват като заместител на предписаната от лекуващия лекар.

Производител: Свети Никола 2013 ЕООД, България

Съставки

Съдържание:

  • турта /Tagetes Erecta/; 
  • етанол 62-68 об.%

Опаковка: 100 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email