Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Bio-Kult Candea / Био-Култ Кандеа, Брой капсули: 60

Арт. No. 10001010
31.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Protexin ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Дозировка:
Препоръчителната доза за възрастни и деца над 12 години е две капсули дневно, приети цели с течност по време или след хранене.Капсулите могат и да се отворят и съдържанието да се смеси с храна или вода.
Действие:
Био-Култ Кандеа съдържа 7 пробиотични вида бактерии, полезни за възстановяване на чревната флора. Бактериите се конкурират с Кандида за място за закрепване към червата. Те понижават чревното pH, така че Кандида не може да се развива, тъй като предпочита по-алкална среда. Освен това Био-Култ Кандеа съдържа екстракт от семки на грейпфрут и чесън, които са добре известни с естествените си силни противомикробни свойства.
Чесънът притежава широко проучена антимикробна активност към редица бактерии - Ешерихия коли, Салмонела специес, Стафилококус ауреус и изключително чувствителната на действието му Кандида албиканс.
Активната съставка в чесъна, която проявява антимикробни свойства, се нарича алицин. Един от механизмите на действие на алицина е потискане растежа на Кандида албиканс чрез нарушаване на липидния синтез.
Екстракт от семки на грейпфрут
Редица проучвания показват антимикробната активност на екстракта от семки на грейпфрут. Механизмът му на действие е чрез нарушаване целостта на клетъчната мембрана и предотвратяване прикрепването на патогенните бактерии към чревната стена.

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Eкстракт от семки на грейпфрут 130 мг
Чесън 60 мг
Не по-малко от 1 х 10 на 9-та (един билион) пробиотични микроорганизми от 7 щама:
Lactobacillus acidophilus (Лактобацилус ацидофилус)
Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus (Лактобацилус делбруекии спец. булгарикус)
Streptococous thermophilus (Стрептококус термофилус)
Lactobacillus casei (Лактобацилус казеи)
Lactobacillus rhamnosus (Лактобацилус рамнозус)
Bifidobacterium breve (Бифидобактериум бреве)
Bifidobacterium longum (Бифидобактериум лонгум)


Опаковка: капсули х 60

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.