Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Bio-Kult / Био-Култ , Брой капсули: 120

Арт. No. 10001009
59.20 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Protexin ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием за възрастни по една-две капсули веднъж или два пъти дневно, ако не е предписано друго от лекар.
За бебета и деца под 12 години дозата е половината от дозата за възрастни. При малки деца капсулите могат да се отварят и съдържанието да се смесва с храна, вода или други течности.
Ако взимате антибиотик подходящата доза е 4 капсули дневно, по различно време от приема на антибиотик, с разлика от поне 2 часа. Необходимо е да продължите приема поне две седмици след завършване курса на антибиотика.
При пътуване – вземете една седмица преди пътуването една-две капсули, един или два пъти дневно. По време на самото пътуване взимайте 4 капсули дневно. Продължете приема поне една седмица след приключване на пътуването.
Капсулите могат да се отварят и съдържанието да се смесва с храна или вода или да се приемат цели по време или след хранене.
Действие:
Био-Култ обединява естествената сила на 14 добри бактерии в един пробиотик. Подходящ е при лечение с антибиотици, при различни храносмилателни разтройства (храносмилателен дискомфорт от различен произход, вирусни и бактериални стомашно- чревни инфекции, диария по време и след лечение с антибиотици и химиотерапевтици, подуване на корема и газове, храносмилателни смущения по време на пътуване, при “лениви черва“ и др.
Качеството на Био-Култ е гарантирано от високата концентрация и видовото разнообразие на полезни бактерии във всяка капсула, от стабилността на формулата спрямо киселата среда в стомаха. Био-Култ е единственият пробиотик на пазара, който обединява действието на 14 различни вида полезни бактерии.
Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.