Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Urinal (Уринал), Брой капсули: 30

Арт. No. 10000016
16.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Walmark ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:

Препоръчва се прием от 1-2 капсули дневно като профилактика за добро здравословно състояние на пикочните пътища.При наличие на инфекция трябва да се приемат до 6 капсули дневно (3 пъти х 2 капсули ), независимо от приема на антибиотици или други лекарствени средства.

Действие:
Уринал съдържа активната патентована субстанция NutriCran TM , получена от концентриран изсушен сок от плодове на червена американска боровинка (Vaccinium macrocarpon). Уринал оказва позитивно влияние върху функцията на пикочните пътища. Червената боровинка е богат естествен източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други субстанции с благотворен ефект върху човешкото здраве. Активните вещества в червената боровинка затрудняват прилепването на бактериите, основно E. coli,по стените на пикочния мехур и уретрата. По този начин червената боровинка допринася за прочистване на пикочните пътища от бактерии и възстановява доброто им състояние.
Плодовете и листата на червената боровинка са добре познати със своите лечебните свойства. Те притежават противовъзпалително, антимикробно и диуретично действие.Червената боровинка е многогодишен нискостеблен храст от семейство Пиренови. Расте в кисели, песъчливи и скалисти райони с умерен климат. Среща се в Европа, Северна Америка и Азия. В България се среща видът Vaccinium Vitis-ideae – дребен вечнозелен храст с изправено стъбло, среща се по каменисти горски поляни и иглолистни гори над 1000 м надморска височина.
Само и единствено в североизточната част на Северна Америка се среща видът Vaccinium macrocarpon, чийто плодове са използвани като изходна суровина за получаване на патентованата субстанция NutriCran™, съдържаща се в Уринал. Видът Vaccinium macrocarpon е с клинично доказан ефект за профилактика на инфекциите на пикочните пътища, предизвикани от Escherichia coli и други бактерии.От друга страна червената боровинка съкращава продължителността, облекчава тежестта на протичане на уроинфекциите и успокоява свързаните с тях симптоми – болка, парене, често уриниране и др.Червената боровинка улеснява изчистването на организма от токсини и има антиоксидантен ефект.

 

 

Съставки


Всяка капсула Уринал съдържа изсушен концентриран сок от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon)  200.0 mg

Опаковка: капсули 200 мг х 30 и 60


Подобни продукти