Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Bio Balance Baby drops 7,5 ml / Био Баланс Бейби капки 7,5 мл.

Арт. No. 10012027
16.80 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Nobel Ilac ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Хранителната добавка Био Баланс Бейби е пробиотик с витамин Д 3, под формата на капки, специално създадена за новородени и кърмачета с колики. Тя е синбиотик от последно поколение, който съдържа пребиотик и пробиотични култури. Подпомага регулирането и поддържането на нормалното състояние на чревната микрофлора и оказва благоприятно влияние върху имунната система.
Капките имат ефикасно действие при новородени и кърмачета с колики, те подобряват храносмилането, съдействат за оптималното усвояване на активните вещества (витамини, минерали и т.н), подпомагат развитието на зъбите и костите.
Био Баланс Бейби спомага за възстановяването на чревния баланс е периода на прием на антибиотици и след това и се грижат да се поддържа доброто състояние на стомашно-чревния тракт.

Био Баланс Бейби е подходящ за бебета и деца на възраст от 2 седмици до 2 години.

Начин на употреба: Био Баланс Бейби капки могат да бъдат дадени в устата на бебето - директно, с помощта на бебешка лъжица или да бъдат добавени в млякото или друга течно-кашава храна.
Преди да се употреби за първи път, бутилката да се разклати добре поне 30 секунди. Бутилката се отваря като капачката се завърта в обратна на часовниковата стрелка посока, капачката се заменя с капкомера/пипетата.
За да се монтира върху бутилката, пипетата се завърта по посока на часовниковата стрелка.
Необходимо е бутилката да се разклаща преди всяка употреба.
Пипета се напълва и като се държи вертикално се дозират 5 единични капки. След това пипетата се оставя обратно в отвора и се завърта по посока на часовниковата стрелка.

Опаковката трябва бъде използвана до 60 дни след отварянето й.

Дозировка: 5 капки дневно

Съхранение: Да се съхранява място недостъпно за деца. Да се държи в оригиналната опаковка. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на стайна температура.

Производител: Nobel Pharma.

Съставки

Състав в една доза (5 капки):

Масло от слънчогледови семена – 227,100 mg;
B. lactis UABLA-12 – 125 млн.
Витамин D3 (Холекалциферол) – 10,000 µg, 100 %**
S. thermophilus – 62,5 млн.
L. acidophilus DDS -1 – 62,5 млн.
фруктоолигозахариди – пребиотик - 1,667 mg;
** % от референтната стойност за хранителен прием (средно дневно)

Действие на активните съставки:

B. lactis UABLA-12 се грижи за нормална чревна микрофлора и благоприятства имунната система.
L. acidophilus DDS -1 бактерия, с основно значение за чревния тракт.
S. thermophilus спомага успешното разграждане на лактозата.
Внимание: Био Баланс Бейби капки е хранителна добавка и не замества пълноценното и балансирано хранене. Да не се превишава дневната доза. Този продукт е подходящ за продължителна употреба. 

Опаковка: 7,5 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.