Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Doctor's Best Fully Active Vitamin B12 (Methylcobalamin) 1500 mcg 60 capsules / Доктор'с Бест Витамин Б12 (Метилкобаламин) 1500 мкг. 60 капсули

Арт. No. 10011253
26.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Doctor's Best ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Тази хранителната добавка поддържа оптималния метаболизъм и енергопроизводствените процеси в тялото. Системната му употреба влияе благоприятно върху нормалните функции на нервната и имунната системи, както й редуцира усещането за отпадналост и умора.

Витамин Б12 поддържа остротата на ума, паметта, настроението, кръвообращението и общото благополучие на тялото. В добавката на Doctor's Best, витамин Б12 е във вид на метилкобаламин - най-биохимично активната форма. Той представлява макромолекула със сложна структура, подобна на тази на клетка, която обхваща един кобалтов атом. Участва в редица специфични биохимични процеси, изпълнявайки различни функции. Този витамин е от съществено значение за хората във всеки един етап от техния живот. Необходим е за основни жизнени процеси като генното регулиране (епигенетика), комуникация между нервните клетки и метаболизъм на хомоцистеина.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, препоръчително по време на хранене или по препоръка на вашия лекар.

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва, като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот.
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките!
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт!
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далече от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място.

Производител: Doctor's Best, САЩ.

Съставки

Хранителна стойност в 1 капсула
Витамин В12 (във вид на метилкобаламин) 1500 μg

Помощни вещества: Микрокристална целулоза, Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула). 

Продуктът е без: ГМО, глутен и соя. Подходящ е за вегани и вегетарианци. 

Опаковка: 60 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.