Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Doctor's Best Fully Active Vitamin B12 (Methylcobalamin) 1500 mcg 60 capsules / Доктор'с Бест Витамин Б12 (Метилкобаламин) 1500 мкг. 60 капсули

Арт. No. 10011253
26.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Doctor's Best ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Тази хранителната добавка поддържа оптималния метаболизъм и енергопроизводствените процеси в тялото. Системната му употреба влияе благоприятно върху нормалните функции на нервната и имунната системи, както й редуцира усещането за отпадналост и умора.

Витамин Б12 поддържа остротата на ума, паметта, настроението, кръвообращението и общото благополучие на тялото. В добавката на Doctor's Best, витамин Б12 е във вид на метилкобаламин - най-биохимично активната форма. Той представлява макромолекула със сложна структура, подобна на тази на клетка, която обхваща един кобалтов атом. Участва в редица специфични биохимични процеси, изпълнявайки различни функции. Този витамин е от съществено значение за хората във всеки един етап от техния живот. Необходим е за основни жизнени процеси като генното регулиране (епигенетика), комуникация между нервните клетки и метаболизъм на хомоцистеина.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, препоръчително по време на хранене или по препоръка на вашия лекар.

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва, като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот.
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките!
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт!
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далече от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място.

Производител: Doctor's Best, САЩ.

Съставки

Хранителна стойност в 1 капсула
Витамин В12 (във вид на метилкобаламин) 1500 μg

Помощни вещества: Микрокристална целулоза, Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула). 

Продуктът е без: ГМО, глутен и соя. Подходящ е за вегани и вегетарианци. 

Опаковка: 60 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email