Назад до Началната страница

TERRACEUTICS

Вдъхновени от красотата и аромата на благоуханната българска лавандула, водени от желанието с всеки наш продукт да доказваме, че българската козметика е на световно ниво, ние създадохме TERRACEUTICS – български бранд за висококачествена грижа за кожата.

Нашите продукти съчетават в себе си силата на природата и знанията на науката. Те разказват красива история и носят част от нас самите.

НАЧАЛОТО

Брандът TERRACEUTICS е естествено продължение на дейността ни по отглеждане на лавандулови насаждения.

Красотата и благоуханният лавандулов аромат на българската лавандула са пленявали не един човек, а ползите за кожата са известни от древни времена.

Ние също не успяхме да останем равнодушни пред нейната красота, затова още от самото начало знаехме, че лавандулата ще бъде част от нашите продукти и ще продължава да пленява със своя аромат и действие, чрез тях.

ИМЕТО

Името TERRACEUTICS представлява съчетание между думите Terra (Земя) и Cosmeceuticals (козметика с медицински качества). То е израз на любовта ни към земните блага, към растенията, чиито екстракти използваме в нашите формули и към тяхното неоспоримо действие върху кожата.

СЪСТАВКИТЕ

Висококачествените съставки и правилният им подбор са от изключително значение за постигането на резултати, затова ние от TERRACEUTICS подбираме всяка съставка с изключително внимание и прецизност. Проучваме, както действието на конкретна съставка, така и съставките, които биха допринесли за неговото подсилване/подобряване, за да ги комбинираме в иновативни формули, които се грижат за здравето и красотата на вашата кожа.

Комбинирането на множество ботанически екстракти, ценни масла и патентовани активни съставки във формули, разработвани с години преди да достигнат до вас, осигурява трансформиране на вашата кожа на всички нива, с всяко едно нанасяне!

Филтри
2 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...