Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Bioclin Multi-Gyn Anal Compresses 12 pcs. / Биоклин Мултин Гин Компреси за облекчаване на анален дискомфорт 12 броя

Арт. No. 10001366
23.10 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Bioclin ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Компреси за незабавно облекчение на аналния дискомфорт при хемороиди и фисури, нарушена цялост на кожата в аналната област. Имат силен успокояващ ефект при сърбеж и иритация. Редуцират отока и предпазват от инфекция.

Подходящи и за жени по време на бременност и след раждане.

Какво е 2QR?

2QR е патентован комплекс от био-полизахариди. Той е напълно естествено извлечен от лековити растения чрез уникален процес на молекулярна филтрация. Може да се използва като основа в най-различни продукти в областта на превенцията и лечението на прекомерното развитие на бактериите и проблемите свързани с него. В зависимост от спецификата на нанасянето и концентрацията на 2QR, комплексът предлага нови продуктови възможности с големи предимства.

• Високо ефективен за превенция и лечение на прекомерното развитие на бактериите и свързаните с тях проблеми и дискомфорт.

• Може да се използва като допълнение към друго лекарство, но не може да го замести. Няма ограничения в количеството и честотата на употреба.

• Той е напълно безопасен и естествен и може да се използва дори за бебета, бременни и кърмещи жени.

• Не влияе на полезните бактерии, каквито са Лактобацилите.

Начин на употреба: Компресите се използват минимум два пъти дневно. Оставят се да действат за около пет минути или за по-продължително време.

Производител: BioClin BV,  Холандия.

Съставки

2QR патентован комплекс от биоактивни полизахариди
Екстракт от алое барбаденсис
Глицерин
Млечна киселина
Каприл гликол

Опаковка: 12 броя

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.