Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Cyclodynon / Циклодинон, Брой таблетки: 30

Арт. No. 10002027
12.52 лв. (с ДДС)
  бр. Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Bionorica ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Дозировка:
Препоръчителната доза е по една таблетка дневно, с достатъчно течност, в продължение най-малко на три месеца без прекъсване – дори и по време на менструация.
Предупреждение:
В случай, че приемате други медикаменти се консултирайте с Вашия лекар преди да приемате Циклодинон.
Циклодинон не се препоръчва по време на бременност и кърмене
Действие:
Циклодинон е лекарство на растителна основа за повлияване на симптоми на нарушения в менструалния цикъл, предменструален синдром и напрежение в гърдите.
Основната съставка на продукта е екстракт от Аврамово дърво, наречено още "билката на жената" поради позитивния ефект на растението върху женската хормоналната система. Циклодинон регулира хормоналното равновесие, облекчава симптомите както на предменструален синдром, така и на настъпващ климактериум.
За по-подробна информация виж приложената листовка на продукта.

Съставки

Всяка таблетка съдържа:
Аврамово дърво (Agni casti ), сух екстракт от плодове (7-11:1) 4.0 mg
Екстрагент: етанол 70 %


Опаковка: таблетки 4.0 mg х 30

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.