Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Magnalabs BonUrel 30 capsules / Магналабс Бонурел 30 капсули

Арт. No. 10011635
21.80 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от MAGNALABS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Бонурел действа при остри и рецидивиращи инфекции на пикочните пътища. Бързо подобрява симптомите на цистит. Намалява прикрепването и размножаването на бактериите и нуждата от антибиотици. 

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 

Не повлиява Вашата концентрация, способността за шофиране или работа с машини и не са необходими специални предпазни мерки. 
При бременни, кърмещи жени и лица под 18 години е необходима консултация с лекар или фармацевт. 

Съхранение:
На сухо място, защитено от пряка слънчева светлина и недостъпно за малки деца. 

Произведено за „Магналабс” ЕООД, България.

Съставки

Hibiscus, Propolis, Beta1,3/1,6 D Glucan, D-manosse, Cranberry 

Hibiscus (Хибискус)
Червеният цвят на хибискуса се дължи на високото съдържание на антоцианини -пигменти с мощно антибактериално действие в отделителната система. Той съдържа висока концентрация на биофлавоноиди, витамин С, други витамини и минерали, плодови киселини и аминокиселини, които имат проявяват диуретичен ефект.

Propolis (Прополис)
Има следните свойства: антибактериални, противовирусни, противоплесенни, противорадиационни, те имат изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие.

Beta1,3/1,6 D glucans (Бета глюкани)
Те са изключително ефективни имунистимулатори от естествен произход. Те подпомагат както естествения така и придобития имунитет. Повишават устойчивостта на организма към поатогенни и условно патогенни бактерии и голям брой вируси. Най-мощните бета глюкани са дълговерижните 1,3/1,6 бета глюкани, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae.

Бета глюканите подобряват работата на имунната система като активират клетки, наречени макрофаги. Тяхната роля е да прихванат и „изядат“ опасните за човека бактерии, вируси и паразити.
Макрофагите са клетки на имунната система и когато техният брой е недостатъчен в рискови зони като назофарингса, отделителната система или бели дробове, рискът от развитието на болестотворни бактерии е много голям.

D-mannose (Д-Маноза)
Тя се прикрепя към бактериите няколко пъти по-здраво, отколкото те се прикрепят към стените на пикочния мехур и пикочните пътища. Приемайки Д-Маноза, почти цялата се влива в урината чрез бъбреците, обгръщайки всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната стена на мехура и в уринарния тракт и по този начин бактериите механично се отмиват при уриниране.

Cranberry (червена боровинка)
Антиоксидант - защитава клетките от увреждане. Има противовъзпалителен ефект, овладява възпаления с бактериален причинител, включително ешерихия коли. Увеличава киселинността на урината. Променената киселинност на урината пречи на агресивните ешерихия коли да се установяват и да се размножават, като по този начин се предотвратяват инфекции. 

Опаковка: 30 капсули 

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email