Назад до Началната страница

NOVIOTIC

НОВИОТИК - ИНОВАТИВЕН ПОДХОД КЪМ СЪВРЕМЕННОТО ЗДРАВЕ

Здравословното храносмилане и силният имунитет вече са основен приоритет за почти 8 от 10 човека в света. Повече от 50% от тях внимателно избират натурални и доказани продукти, за да поддържат здрав микробиом.

Новиотик предлага ново поколение пробиотични продукти, съчетаващи комбинации от научно доказани висококачествени пробиотични щамове, пребиотични фибри и постбиотични метаболити подобряващи здравето и качеството на живот на човека.

Вдъхновени от първия пробиотик Lactobacillus Bulgaricus, Новиотик разработва и произвежда пробиотици и пробиотични добавки, насочени към съвременното здраве: „създадени от природата, вдъхновени от вековна традиция и подкрепени от науката”.

За създаването на качествен и безопасен продукт използваме внимателно подбрани натурални продукти подкрепени с най-нови иновации и научно доказани постижения.
Наш основен приоритет е да не вредим на здравето, затова нашите продукти не съдържат генетично модифицирани микроорганизми, консерванти, оцветители, пълнители, стабилизатори и др.

Новиотик прилага модерни решения за оптимално функциониране на чревната микробиота, имунната система и цялостното здраве.

От стара традиция до иновативно ново предизвикателство - пробиотици на които можете да се доверите!

Филтри
3 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...