Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Haya labs Cal-Mag Citrate 90 tablets / Хая лабс Кал-Маг цитрат 90 таблетки

Арт. No. 10009752
20.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Haya Labs ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Хранителната добавка на Хая лабс подпомага доброто състояние на зъбите и костите.
Минералите Калций и Магнезий са изключително значими за редица от функциите в организма, но и за плътността и силата на костите са от особено значение. Подкрепят здравето на мускулите и нервната система. Функционират синергично, като се препоръчва прием в съотношение 1:2.
Калцият е минерал с основно значение за процесите на минерализация и втвърдяване на костите. От магнезия зависи качеството на формираните калциеви кристали. При занижени нива, кристалите са по-слаби, вследствие на което е възможно да възникнат фрактури. А те не са изключени и при употреба на препоръчителните дневни дози добавки с калций.
За оптимално функциониране на мускулите, са необходими двата минерала едновременно - калцият подкрепя контракциите, а магнезият - мускулното релаксиране.
Спрямо други форми на магнезий, магнезиевият цитрат също е с по-добра разтворимост и абсорбция в тялото.
Формулата е с цитратна сол на калций, за оптимална абсорбция от организма.

Дозировка: Приема се по 1 таблетка, 2 пъти на ден.

Важно!

Продуктът представлява хранителна добавка и не е лекарствено средство. Да се спазва препоръчителната дневна доза. Добавката не е заместител на балансираното хранене.

Съхранение: След отваряне, да се съхранява в оригиналната опаковка, в сухи и чисти помещения, далеч от деца.

Производител: Haya Labs, САЩ.

 

Съставки

Съдържание в 2 таблетки (дневна доза):

  • Калций (като карбонат и цитрат) - 440 мг.
  • Магнезий (като Магнезиев цитрат) - 176 мг.

Опаковка: 90 таблетки.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.