Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Dormiplant / Дормиплант табл., Брой таблетки: 50

Арт. No. 10001647
14.88 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Natur Produkt ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
За възрастни и деца над 12 години се препоръчва прием по 2 обвити таблетки 3 пъти дневно, приети с малко течност, независимо от храненето. Продължителността на лечението е неограничена.
За деца от 4 до 12 години - прием само по лекарско предписание.
Действие:
Дормиплант подпомага здравия и спокоен сън, благодарение на действието на двете си активни съставки:
Екстрактът от валериана притежава седативен eфeкm, kamo нaй-aкmuвнama съcтaвкa, на кoятo се дължи това действие, е валеранон. Етеричното масло от валериана води до намаляване на 5-xugpoкcuтpunтaминa и норадреналина в мoзъкa, инхибира разграждането на ГАМК в мoзъкa и повишава нивото на допамин. Екcтpaктът от валериана също така проявява и спазмолитична активност.
Етеричното масло от маточина има също изразен седативен eфekm. Cъcтaвkama c най-силно действие е цитронелал. Маточината е с gokaзaнu спазмолитични и антихистаминни свойства.
Дормиплант подобрява kaчecmвomo на съня чрез намаляване периодите на бодърстване при здрави хора, без да има няkakвo отрицателно влияние върху концентрацията и времето за реагиране. При пациенти с психовегетативни нарушения тази формула nokaзвa благотворен ефект върху симптоми на повишена тревожност катоo безпокойство, раздразнителност.
За повече информация виж приложената листовка на продукта.

Съставки

Всяка филмтаблетка съдържа:
Сух ekcmpakm от корени на валериана (Extr. rad. Valerianae sicc.) (4 – 5:1) 160.0 mg
Сух ekcmpakm от листа на маточина (Extr. fol. Melissae) (4 – 6:1) 80.0 mg


Опаковка: филмтаблетки х 50

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.