Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Naso Libero 0.9% solution of sodium chloride 12 doses x 5 ml / Назо Либеро физиологичен разтвор 12 дози x 5 мл.

Арт. No. 10012097
6.10 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от LINEA LTD. ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Назо либеро е стерилен неинжекционен физиологичен разтвор без консерванти. Производен в единични дози, Назо либеро е препоръчан за ежедневна хигиена на носа и на очите на бебета, деца или възрастни.

Не е за инжектиране.

Кога се употребява Назо либеро?
Назо либеро се препоръчва за бебета, деца и възрастни.

За хигиена на носа: Физиологичният разтвор Назо либеро прави по-лесно измиването на носа на бебетата, който обикновено лесно се запълва със слуз. Той помага лесно да се отстранят секретите. Благодарение на овлажняващото му действие се преодолява лесно сухотата в носа при възрастни.
За хигиена на очите: Физиологичният разтвор може да се употребява  за ежедневна хигиена на очите на бебето чрез накапване в окото, бани или накапване на продукта върху памучен тампон. Физиологичният разтвор може също така да бъде употребяван при деца или възрастни.

Как се използва Назо либеро?
Отделете дозата и я отворете чрез завъртане на горната част.
Назо либеро може да се употребява толкова често, колкото е необходимо, без каквато и да е опасност от продължителната употреба.

За назална хигиена
Наклонете главата назад. Деликатно вкарайте върха в една от ноздрите и внимателно стиснете флакона. Повторете операцията в другата ноздра.
Повдигнете главата, за да позволи на лигавицата да поемат течността и след това избършете излишъка. Тогава издухайте носа на бебето.

Предпазни мерки при употреба
За бебета стиснете флакона с минимален натиск, за да се избегне всякакъв риск от замърсяване за средното ухо.

За хигиена на очите

При бебета: Намокрете памучен тампон с разтвора, след това избършете внимателно клепачите на бебето или изсипете няколко капки в окото и избършете с помощта на стерилен компрес.

При възрастни: Продуктът може да се използва за вливане, промивки или очни бани.

Предпазни мерки при употреба
В случай на лечение с назално или очно лекарство, физиологичният разтвор трябва да се използва преди вземане на лекарството и не след това.

Внимание:
Само за еднократна употреба.
Не е за инжектиране.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се използва след изтичане на срока на годност.
Не използвайте една и съща доза за хигиена на носа и на очите.
Съхранение при стайна температура.
Отворените еднодозови флакона не трябва да се използват повторно, тъй като продуктът не съдържа консерванти.
Тъй като това е медицинско изделие, което не съдържа никакви консерванти, повторната употреба би могла да доведе до риск от замърсяване.

Производител: Laboratoie UNIHTER, Франция.

Съставки

Състав: 
Натриев хлорид - 0,9 g

Пречистена вода - до 100 ml

Опаковка: 12 единични дози по 5 мл всяка

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.