Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Count Boost for men 60 capsules Fairhaven Health / Каунт Бууст за мъже 60 капсули Fairhaven Health

Арт. No. 10001473
59.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Fairhaven Health ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по 2 капсули дневно, разделени на 2 приема, с храненията.
Препоръка:
Да се приема заедно с Фертилейд за мъже.

Действие:
Каунт Бууст е предназначен за мъже, при които е установено, че имат намален брой сперматозоиди. Според Световната здравна организация „намален брой сперматозоиди“ е налице, когато броят на сперматозидите е под 20 милиона в 1 мл семенна течност.
Каунт Бууст е комбинация отвитамини, антиоксиданти и билкови съставки, за които е доказано научно, че увеличават броя на сперматозоидите:
Коензим Q-10 е антиоксидант, намиращ се в семенната течност и семенната плазма. Многобройни изследвания потвърждават, че броят на сперматозоидите е в тясна зависимост от нивото на коензим Q-10.
Редуциран Л-глутатион е важен за увеличаване на концентрацията на здрави сперматозоиди в семенната течност, както и за подобряване характеристиките на клетъчната мембрана.
Витамин В12 като метилкобаламин: Приемането на метилкобаламин може значително да увеличи концентрацията на сперматозоиди.
Витамин С: Увеличеният му прием е свързан с по-високи средни нива по отношение на броя на сперматозоидите.
Кавча (Mucuna Pruriens) оказва благоприятен ефект върху няколко от параметрите на семенната течност- повишава броя на сперматозидите, тяхната жизненост и подвижност и намалява броя насперматозоидите с увредена морфология.
Зимна вишна (Withania Somnifera) - увеличава както броя, така и мотилитета на сперматозоидите.
Мака е традиционна билка, използвана в медицината за повишаване на фертилността и либидото. Подобрява оплодителните способности, като повишава качеството на спермата - повече, по-здрави и по-активни сперматозоиди.
Жен-шен (Panax Ginseng) предизвиква сперматогенеза и допринася за повишаване броя и подвижността на сперматозоидите.

Съставки

Дневната доза от 2 капсули съдържа:
Витамин С (аскорбинова к-на) 500.0 mg
Рибофлавин 15.0 mg
Ниацин (инозинол хексаникотинат) 25.0 mg NE
Витамин В12 (метилкобаламин) 50 mcg
Патентована смес - корен от мака, д-рибоза, стандартизиран екстракт от корен на индийски женшен (ашваганда) до 2,5% алкалоиди, женшен корен (panax ginseng), екстракт от семена на кавча (mucuna pruriens) стандартизиран до 40% л-допа, коензим Q10(ubiquinone), л- глутатион редуциран - 850.0 mg


Опаковка: капсули х 60

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.