Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Motility Boost for men 60 capsules Fairhaven Health / Мотилити Бууст за мъже 60 капсули Fairhaven Health

Арт. No. 10001472
58.20 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Fairhaven Health ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по 2 капсули дневно, разделени на 2 приема, с храненията.
Препоръка:
Да се приема заедно с Фертилейд за мъже.
Действие:
Мотилити Бууст е хранителна добавка, специално разработена за мъже с по-слабо подвижни сперматозоиди, което заедно с ниския брой сперматозоиди, са основните проблеми на мъжката фертилност. Действието на продукта се дължи на няколко различни активни съставки:
Коензим Q10 е мастноразтворим антиоксидант, важен за митохондриалната биоенергетика, намиращ се в семенната течност и семенната плазма. Той повишава броя на сперматозиодите и ускорява тяхната подвижност (мотилитет) при астенозооспермия.
Кверцетин е мощен антиоксидант с доказано ползотворно влияние върху много от спермените показатели.
Л- аргинин е добавка, която повишава броя и увеличава подвижността на сперматозоидите при мъже с олигоспермия и астеноспермия.
Л-карнитин е важен за развитието на сперматозоидите, като играе роля на енергиен източник за епидидимиса, подобрява мотилитета и е важна съставка за съзряването на сперматозоидите.
Mucuna Pruriens (Кавча) подобрява качесвото на семенната течност, включително броя на сперматозоидите, жизнеспособността им и техния мотилитет.Ограничава нарушенията в морфология, както и броя на сперматозоиди с цитоплазмен остатък.

Съставки

Дневната доза от 2 капсули съдържа:
Витамин В6 (50% пиридоксал 5-фосфат, 50% пиридоксин хидрохлорид) 10.0 mg
Витамин В12 (метилкобаламин) 50 μg

Патентована смес: н-ацетил цистеин, аргинин, кверцетин, л-карнитин-тартрат, екстракт от семена на кавча (mucuna pruriens) стандартизиран до 40% л-допа, коензим Q10(ubiquinone)- 1455.0 mg


Опаковка: капсули х 60

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.