Назад до Началната страница

IQ BRUSHES

Марката за ултразвукови четки за зъби IQ Brushes е представена за пръв път в България през 2020 година, основната мисия на бранда е да провокира повече внимание на здравето, посредством използването на иновации и продукти, използващи изкуствен интелект за осигуряване на цялостна грижа и мониторинг.IQ Brushes-logo

Четките за зъби IQ Brushes са мултифункционален, практичен и гъвкав продукт, които по нов начин работи за подобряване на оралната хигиена. Използваната sonicare технология, предоставяща до 45 000 трептения в минута, съчетан с мек и щадящ накрайник, прави почистването на зъбите ви по-ефикасно и в същото време нежно за емайла.

Петте режима на действие на четката (почистване, полиране, избелване, за чувствителни зъби и масажен) я правят достъпна за широк кръг от хора, както и такива, които страдат от чувствителност на зъбите и венците. Режимите помагат за почистване на неприятните оцветявания от кафе, вино, чай и други подобни оцветители.

Четката IQ Kids e разработена специално за деца от 3 до 6 годишна възраст, като на външен вид прилича на детска играчка, за да може през игра децата да създават навици за почистване на зъбите си. Накрайниците им са меки и с косъм, подходящ за млечните зъбки. Животът на батерията достига до над 30 дни, с едно зареждане. Част от света на детските четките IQ са моделите IQ ZOO, предназначени за деца над 6 годишна възраст. Със своите забавни животинчета, се превръщат в любимата четка.

IQ SMART е решение за любителите на иновациите и смарт технологиите. Посредством Bluetooth, четката се свързва със SMART приложение, което предоставя 100% визуализация на всяка от зоните в устната кухина и изобразява качеството на нейното почистване, като сигнализира при нужда от повторно такова.

Приложението на четката управлява движенията на китката и сигнализира, когато те са неправилни. Също така всеки кръг се запаметява в историята на приложението, което и чудесно средство за наблюдение и за подобряване на техниката, използвана при миенето на зъбите. За здрава и красива усмивка се нуждаем от правилно почистване на зъбите.

Останалите марки, които са част от IQ GROUP са Ултразвуковите четки за зъби Megasonex, Пръстените за следене на здравословно състояние и физическа активност IQ Smart Rings.

Филтри
9 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...