Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Hydraplenish 500 mg 30 capsules Nature's Way / Хидраплениш - Хиалуронова киселина 500 мг. 30 капсули Nature's Way

Арт. No. 10000969
35.70 лв. (с ДДС)
Магазина няма да работи до 19 Април 2020
Виж всички от Nature's Way ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по две капсули дневно. За интензивна употреба - по четири капсули дневно.
Действие:
Съсътоянието на опорно-двигателаната система, както и здравината на кожата, косата и зъбите, зависи от специален белтък, наречен колаген. Той споява всички клетки в организма и от него зависи здравината и еластичността на тъканите и органите. С възрастта обаче синтезът на колаген нормално намалява, в резултат на което кожата започва да старее и да се отпуска, влошава се състоянието на ноктите, косата и зъбите, мускулите. Появяват се болки в ставите и промяна в стойката на тялото. Хидролизираният колаген в HydraPlenish благоприятства нормалното състояние на ставите и поддържа косата, кожата и ноктите, при които с напредването на възрастта настъпват промени. Хиалуроновата киселина в HydraPlenish задържа влагата в кожата, изпълва бръчките в дълбочина и стимулира производството на колаген. Комбинираните съставки в HydraPlenish въздействат положително върху съединителната тъкан на ставите и повърхността на ставния хрущял, активират производството на ставна течност, нормализират водно-солевия обмен в организма, подобряват значително състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите.

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Биоклетъчен Колаген II ™ в който се съдържат: 500.0 mg
Хидролизиран колаген тип II 300.0 mg
Хондроитин сулфат 100.0 mg
Хиалуронова к-на 50.0 mg
Въглехидрати < 0.5 g
Диетични фибри < 0.5 g


Опаковка: 30 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.