Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Jarrow Formulas JarroSil 5 mg 60 capsules / Джароу Формулас ДжароСил - силикон 5 мг. 60 капсули

Арт. No. 10011912
62.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от JARROW FORMULAS INC. ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

JarroSil® е патентована формула Activated Silicon®, доставяща стабилизирани молекулни групи от силициева киселина. Стабилизираната течна силициева киселина се превръща в орто- и дисилициеви киселини при разтваряне в стомаха и бързо се абсорбира като бионаличен силиций.

JarroSil® е основен партньор на калция за костите, глюкозамина за ставите и на антиоксидантите, отговарящи за здравето на артериите и сърдечно-съдовата система. Силицият също има изключително важна роля в образуването на колаген и кератин за подкрепа и възстановяване на косата, кожата и ноктите. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, препоръчително с храна или по указание на медицински специалист.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките! 
При употреба на лица под 18 годишна възраст е необходима консултация с лекар или фармацевт. 
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт! 
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ

Съставки

Състав на 1 капсула:

Силиций - биологично активна формула от молекулни клъстери на стабилизирана силициева киселина - 5 мг

Други съставки: Хидролизиран говежди колаген, MSM (метилсулфонилметан) и целулоза. Капсулата се състои от хидроксипропилметилцелулоза. 

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, фъстъци и ядки 

Опаковка: 60 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.