Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Jarrow Formulas JarroSil 30 ml / Джароу Формулас ДжароСил - силикон 30 мл.

Арт. No. 10011911
40.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от JARROW FORMULAS INC. ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

JarroSil® е лесноусвоим силиций, доставящ стабилизирани молекулни групи от силициева киселина. Осигурява силиций в биологично активна форма при разтварянето му течности.

При производството на JarroSil® се прилагат най-новите технологии с цел подобряване на бионаличността, за по-голяма стабилност и по-добър вкус. При разтваряне в течности и в стомаха, стабилизираната течна силициева киселина се превръща в орто- и дисилициеви киселини и бързо се абсорбира като бионаличен силиций.

Действие:

  • За укрепване на коса, кожа и нокти - Подобрява здравината и еластичността на колагена, стимулирайки производството му, което е равнозначно на по-здрава и по-еластична кожа, по-малко и по-плитки бръчки. Във външния ствол на косата се съдържа голямо количество силиций. Разумният прием на минерала помага на косъма да израстне по-плътен и по-здрав. Съдържащите JarroSil® хранителни добавки укрепват слаби и чупливи нокти, причина за което е недостатъчното количество приет силиций.
  • Укрепване на костите и колагена - Силицият има важно значение за калцификацията на костите и растежа на нова костна тъкан. Остеобластите (клетки изграждащи костите) създават матрица на съединителната тъкан, след което започват да я изпълват с матрица с минерали. За протичането на този процес е необходим силиций.

С неутрален вкус и мирис. 

Подходящ продукт за вегани и вегетарианци.

Начин на употреба: Приемайте по 10 капки на ден, смесени в вода или сок (120 - 240 мл.). Приема се незабавно след разтваряне.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките! 
При употреба на лица под 18 годишна възраст е необходима консултация с лекар или фармацевт. 
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт! 
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ

Съставки

Хранителна стойност за 10 капки:

Силиций - биологично активна формула от молекулярни клъстери на стабилизирана силициева киселина - 4 мг.
Цинк (като цинков цитрат) - 1 мг.
Бор (като борен цитрат) - 0,5 мг.

Други съставки: полиетилен гликол, дейонизирана вода и MSM (метил-сулфонил-метан).

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, фъстъци и ядки 

Опаковка: 30 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.