Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Myo - Inositol for women and men 120 capsules Fairhaven Health / Мио - инозитол за жени и мъже 120 капсули Fairhaven Health

Арт. No. 10006752
65.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Fairhaven Health ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Мио - инозитол за жени 120 капсули Fairhaven Health

Действие:

 • Естествен продукт!
 • Помага за правилното използване на хормоналния инсулин, което от своя страна поддържа здравето на ендокринната система, функцията на яйчниците и редовния менструален цикъл. Естествено срещащо се вещество, което принадлежи към витамините от Б-комплекс.
 • Процесът на овулация включва сложно взаимодействие на много различни хормони. Ако един или повече от тях са извън баланс, може да се получи неравномерен цикъл или рядка овулация. По този начин се увеличава продължителността на времето, необходимо за постигане на желаната бременност.
 • Мио-инозитолът може да бъде особено полезен при жени със синдром на поликистозните яйчници (PCOS). Това е медицинско състояние, което е основна причина за проблемите на женската плодовитост.
 • Помага на тялото ефективно да използва инсулина и насърчава хормоналния баланс и функцията на яйчниците.
 • Може да се приема с Овабууст!
 • Балансира хормоните, които играят ключова роля в процеса на овулацията.

Употреба: по 4 капсули на ден.
Важно:

 • Ако имате предшестващо медицинско заболяване или приемате антидепресант, моля консултирайте се с лекар преди употреба.
 • При установяване на бременност, прекратете употребата на добавката.
 • Съхранявайте далеч от малки деца.
 • Не надвишавайте дневната доза.

Производител: Fairhaven Health, САЩ.

Съставки

Състав в 4 капсули: Мио-инозитол - 2000 мг.

Други съставки: магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, растителна капсула (хипромелоза), силиконов диоксид.

Без мая, глутен, консерванти, пшеница, соя, млечни и животински продукти, изкуствени оцветители.

Опаковка: 120 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.