Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

GNC Coenzym Q10 / Коензим Q10 30 mg, Брой капсули: 60

Арт. No. 10001080
28.30 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от GNC ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Дозировка:
Препоръчителна доза от една капсула дневно, за предпочитане по време на хранене.
Действие:
Коензим Q10 е активно вещество, съдържащо се във всяка клетка, което осигурява енергия за нормалното протичане на метаболитните процеси и правилното функциониране на тъканите и органите. Като мощен антиоксидант коензим Q10 предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали и укрепва имунната система. Необходимото количество коензим Q10 се синтезира в човешкото тяло и в по-малка степен постъпва с храната. С напредване на възрастта количеството на коензим Q10 в клетките намалява. Този феномен се наблюдава и при повишена умствена и физическа дейност. Понижените нива на коензим Q10 водят до лесна уморяемост и понижен жизнен тонус.
Наричан още "витамина на младостта", Коензим Q10 притежава редица благотворни въздействия върху тялото и организма като цяло: укрепва здравето на сърцето, поддържа нормалното кръвно налягане, повишава издържливостта и подобрява енергийните нива при атлетите, увеличава имунната защита, поддържа здравословна циркулация на кръвта, забавя ефектите на стареенето.
Също така Коензим Q10 възвръща жизнеността на кожата и стимулира защитните й функции, намалява големината и броя на бръчките и едновременно с това предотвратява появата на нови такива. Поддържа нормалната здравина, еластичност и гладкост на кожата.

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Коензим Q-10 30.0 mg


Опаковка: капсули х 60

Подобни продукти