Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Otrivin for Children nasal drops, solution 0.05% 10 ml / Отривин за Деца капки за нос, разтвор 0.05% 10 мл.

Арт. No. 10001779
8.26 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Glaxo Smith Kline ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Отривин Капки за нос е лекарствено средство, подходящо за възрастни и деца над 2 години.
За деца от 2 до 5 години се препоръчва прилагането на 1-2 капки от разтвора във всяка ноздра 1-2 пъти дневно (на всеки 8-10 часа). Да не се прилага повече от 3 пъти дневно.
За деца от 6 до 12 години дозата е 2-4 капки 2-3 пъти дневно.
Между дозите трябва да има интервал от 8-10 часа. Максималната доза от 3 приложения дневно не бива да се надвишава.
Предупреждение:
Отривин Капки не трябва да се използва по време на бременност и кърмене. Да не се използва за период по-дълъг от 10 дни без прекъсване.
Действие:
Отривин Капки за нос е назален деконгестант, който бързо отпушва запушения нос и възстановява нормалната проходимост на носа и дишане. Продуктът се използва при простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити. Ефектът на действие започва в рамките на няколко минути и продължава до 12 часа. Отривин Капки се понася добре дори от пациенти с чувствителна носна лигавица, може да се използва и при възпаление на ухото, за да подпомогне отбъбването на назофарингеалната лигавица, покриваща носните пътища и гърлото.
За повече информация виж приложената листовка на продукта.

Съставки

Всеки ml Отривин капки съдържа:
Ксилометазолинов хидрохлорид 0.05 mg


Опаковка: капки 0.05% х 10 ml

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.