Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Otrivin nasal spray, solution 0.1% 10 ml / Отривин спрей за нос, разтвор 0.1% 10 мл.

Арт. No. 10001778
9.34 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Glaxo Smith Kline ›
Рейтинг: 4.5/5 на базата на 2 оценки

Информация

Дозировка:
Отривин Спрей за нос е лекарствено средство, подходящо за възрастни и деца над 12 години.
Препоръчва се по едно впръскване във всяка ноздра 3 пъти дневно. Между впръскванията трябва да има интервал от 8-10 часа. Максималната доза от 3 впръсквания дневно не бива да се надвишава.
Предупреждение:
Отривин Спрей не трябва да се използва по време на бременност. По време на кърмене използвайте само след лекарска консултация. Не използвайте продукта повече от 10 дни без прекъсване.
Действие:
Отривин Спрей за нос е назален деконгестант, който бързо отпушва запушения нос и възстановява нормалната проходимост на носа и дишане. Продуктът се използва при простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити. Ефектът на действие започва в рамките на няколко минути и продължава до 12 часа. Отривин Спрей се понася добре дори от пациенти с чувствителна носна лигавица, може да се използва и при възпаление на ухото, за да подпомогне отбъбването на назофарингеалната лигавица, покриваща носните пътища и гърлото.
За повече информация виж приложената листовка на продукта.

Съставки

Всеки ml Отривин спрей съдържа:
Ксилометазолинов хидрохлорид 1.0 mg


Опаковка: спрей 0.1% х 10 ml

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.