ОНЛАЙН ПРОМОЦИИ НА APTEKA24.BG
Назад до Началната страница

DEBORA GOLDEN NATURE

Дебора Голдън Нейчър

Debora Golden Nature не е просто козметична марка, а една история изживяна, написана и подписана с любовта между майка и дъщеря. Добре дошли в света на Debora Golden Nature, където красотата се слива с индивидуалността и любовта към грижата за себе си. Този процес не е просто ежедневна рутина, а истинско завладяващо пътешествие.

Българска семейна марка козметика, обединяваща грижливо подбрани съставки, които носят семейното наследство. В сърцето на Debora Golden Nature се крие специалната връзка между майка и дъщеря - Светла и Дебора, споделящи една обща вяра - че красотата на жената се крие в нейната вътрешна уникалност, различност и индивидуалност.

Debora Golden Nature вярват, че като всяко нещо в нашия свят, така и кожата не се определя еднозначно: „Не е нито само хидратирана или дехидратирана, или суха, или мазна. Не е само кожата, с която всеки се е родил. Тя е всичко, което сме преживяли, което сме чувствали. Когато подредим всичко вътре в себе си, тогава всички наши приоритети стават поредното мънисто в перлената огърлица, която сме избрали да носим!"

Продуктите на Debora Golden Nature

Всеки продукт на марката Debora Golden Nature е комбинация от масла и активни съставки внимателно подбрани от Светла и Дебора. В рецептите за всеки един нов продукт е заложено изцяло на природното богатство.

Нито един продукт от марката Debora Golden Nature не съдържа съставки от генетично модифицирани организми, наноматериали, канцерогенни компоненти, мутагени и токсични вещества. Продуктите се произвеждат във фармацевтично предприятие, като всеки един от тях е произведен съгласно регламент на ЕО на Европейския парламент и Съвета на Европа и минава през независима лаборатория.

Красотата е усещане! Тя е звукът от смеха ни, светлината в очите, усмивката, която обичаме да носим, когато се вдъхновим да се погрижим за себе си!

Филтри
6 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...