КОКОСОВА ЗАХАР 250 гр. ЗДРАВНИЦА
Информация
Кокосова захар 250 гр. Здравница
Продуктът се произвежда от сока на нарязани цветни пъпки на кокосовата палма. Използва се най-широко в южните и югоизточните райони на Азия. Употребява се като традиционен подсладител от хиляди години. Най-големи производители на кокосова захар са Филипините и Индонезия.
Вкус и мирис:
Кокосовата захар е с вкусови качества, сравними с кафявата захар и притежава лек карамелов вкус. Не е силно преработен продукт. Цветът, сладостта и вкусът й могат да бъдат различни според сезона, в който се берат кокосовите орехи, вида и района им. Съдържа цинк, желязо и калций.
Съдържа:
- сновна съставка на кокосовата захар е захарозата (70-79%);
- глюкозата и фруктозата (3-9%).
Могат да настъпят леки изменения в показанията, поради разликите в първичната обработка, възрастта на палмите и източника на суровини.
Поради ниския си нисък гликемичен индекс, е подходяща за диабетици;
100% натурален продукт;
Съдържа инулин.
Употреба: Използва се в кулинарията като подсладител. Притежава лек кокосов аромат.
Произход на суровината: Филипини.
Производител: "Ню Ес Нет" ЕООД, България.
Състав: Кокосова захар от нектара на цветните пъпки на кокосова палма.
Опаковка: 250 гр.
Отзиви