Назад до Началната страница

BRAUNS HEITMANN

Марката HEITMANN pure е символ на устойчиви и мощни препарати за почистване. Вдъхновени от природата, продуктите съдържат само няколко подбрани съставки.

Всички препарати от марката HEITMANN pure са лесни и универсални за употреба, например за хигиенично почистване, естествено отстраняване на котлен камък и екологично измиване.

Фирмата производител Brauns-Heitmann/ Германия отдава голямо значение на устойчивостта и по отношение на опаковките. Всички бутилки са изработени от поне 92% рециклирана пластмаса, а картонените опаковки от 95% рециклирана хартия.

Марката HEITMANN предлага качествени продукти за пране и грижа за домакинството, които се разработват и произвеждат в централата на компанията във Варбург/ Германия
В голяма степен състава на препаратите е от натурални вещества.

Продуктите HEITMANN са символ на блестяща чистота. Те нежно отстраняват дори упоритите замърсявания, поддържат повърхностите и уредите без котлен камък и осигуряват хигиенична чистота. В областта на грижата за прането марката се счита за специалист в областта на добавките за перилни препарати. Иновативните продукти осигуряват щадяща влакната чистота на бели, цветни и деликатни, както и функционални тъкани.

Филтри
47 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

BRAUNS HEITMANN

loading...