Tuesday , 19 January 2021
Home » Здравна енциклопедия » Заболявания » Роватен – по-бързо възстановяване след химио и лъчетерапия
ROVATEN-3D-2

Роватен – по-бързо възстановяване след химио и лъчетерапия

ROVATEN е нова хранителна добавка, която намалява страничните ефекти от лечение с лъчетерапия и химиотерапия при онкологично болни и повишава имунитета. Хранителната добавка може да се приема преди или след лечение с химиотерапия и лъчетерапия. ROVATEN има силно изразени антиоксидантни свойства.

Как точно действа?
1.      Деактивира свободните радикали, които се освобождават в тялото при лечението. Когато антиоксидантните се свържат с вредните свободни радикали, те се неутрализират и не са опасни за организма.
2.      Успява да пречисти тялото от токсините, радионуклидите и вредните вещества, като детоксикира организма и повишава имунитета.

ROVATEN отдава електрони към свободните радикали, които са високореактивоспособни и опасни за тялото. Когато електрон попадне в обвивката на свободните радикали, се образува връзка и те се деактивират, с което се спира и вредното им действие. ROVATEN извежда всички токсинитe от тялото и се препоръчва за прием след химио- и лъчетерапии, тъй като успява да редуцира страничните ефекти като гадене, повръщане, обриви, хранителни разтройства, загуба на апетит и косопад.

Освен това ROVATEN:
– Спира интоксикацията в клетките;
– Абсорбира и изнася вредните химикали извън тялото;
– Повишава имунната система и понижава риска от грипни, вирусни, бактериални и гъбични инфекции;
– Обогатява кръвта с кислород и вещества с антиоксидантно действие;
– Подпомага правилното усвояване на хранителните вещества;
– Стабилизира сърдечно-съдовата система, подобрява работата на сърцето и намалява риска от формиране на тромби в кръвоносните съдове;
– Стимулира костния мозък и образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като редуцира риска от възникване на анемия;

ROVATEN е прекрасен начин за възстановяване на баланса в тялото, повишаване на имунитета и нормално протичане на всички функции и процеси.
NuevaVita предлага и онлайн консултации с лекар във връзка с приема на ROVATEN. Можете да се запишете за консултация ТУК.

Д-р Ферейра завършва и работи в Англия и има изследователски опит в областта на имунологията и рака на белия дроб в National Institute for Medical Research (NIMR) и King’s College London. Членува в следните медицински организации – Съюз на българските лекари,  British Geriatric Society, Royal College of Physicians /London/, British Medical Association, UK Parkinson’ Network, СОИБОМ. Тя ще отговари на всички въпроси свързани с продукта.

Ето и какви са отзивите от хората, опитали ROVATEN:
– Поръчвам го редовно откакто е на пазара, след проведена химиотерапия. Започнах да го давам и на майка си, защото скоро ще проведе курс с лъчетерапия. ROVATEN е изключителен продукт! Преди него използвах друга хранителна добавка, за да повиша хемоглобина, но нямах резултати. Откакто започнах да приемам ROVATEN нивата се нормализираха. Освен хемоглобина, вече и всички други показатели в кръвната ми картина са нормални. Препоръчвам на всички! С.М.
– Разбрах за ROVATEN от лекаря си, поръчах го и вече няколко пъти поръчвам отново. Има огромна разлика след химиотерапиятa, oткакто започнах да го пия. Гадеше ми се и нямах апетит, вкуса в устата ми беше много неприятен и не можех изобщо да се храня. Вече се храня нормално и усещам вкуса на нещата, които ям. А това, че съм много по-жизнен, е още един добър ефект. Д.М.
– Вече пия десета опаковка. Чувствам се страхотно! Започнах да приемам ROVATEN след химиотерапия, като добавката премахна всички странични ефекти. В момента отново съм на химиотерапия, но продължих да приемам ROVATEN и по време на лечението. Интересното е, че терапията не ми се отразява толкова зле като предния път. Продължавам с ROVATEN! Е.В.

ROVATEN-3D-2
ROVATEN не е лекарствено средство. Резултатите при всеки, приемал добавката могат да бъдат индивидуални. Тази статия не представлява съвет за лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар преди прием на каквито и да е хранителни добавки.

Прочети също

Ревматоиден артрит

Ревматоиден артрит: симптоми, диагностика и лечение

Ревматоиден артрит е заболяване с неизвестна етиология, което се проявява чрез широко увреждане на съединителната ...