Sunday , 9 August 2020
Home » Научи повече за.. » Как да бъдем супер свежи и приятно ухаещи 24 часа в денонощието?
chlorofresh_apteka24

Как да бъдем супер свежи и приятно ухаещи 24 часа в денонощието?

Всеки иска да ухае приятно по 24 часа в денонощието, без да се притеснява, че заради летните жеги и прекомерното изпотяване може да попадне в неудобна ситуация. Чистият аромат на тялото ни помага винаги да се чувстваме свежи и да бъдем уверени в близостта си с останалите, особено наложи ли се да бъдем в „опасна близост”… Но достатъчно ефективни ли са дезодориращите и потискащи отделянето на пот средства? По-скоро не. Те не само, че ни предават в най-неподходящите моменти, но и потискат естествената любовна миризма на тялото.

Любов от пръв мирис. Не може да не ви се е случвало – срещате някого за пръв път и веднага ви обзема непреодолимо привличане към него/нея. Всичко, което искате е да бъдете близо до този човек, но нямате обяснение защо. Е, виновни са феромоните – вие сте уловили неговите/нейните феромони, които са се напаснали с вашите и вече няма измъкване – химията е налице.

Козметиката – №1 враг на сексуалната химия!? Огромен минус на козметичните залъгалки, е че те задушават и без това едва доловимите феромони, на които дължим своето уникалното ухание. Феромоните са основните играчи, отговорни за любовното привличане. Благодарение на тях до мозъка достигат сигнали, задействащи сложните химични реакции, свързани с привличането. Излиза, че ние не се привличаме от онова, което виждаме, а любов от пръв поглед не съществува…

Хлорофил – безмилостен унищожител на лоши телесни миризми и лош дъх, който пази вашите феромони невредими! Хлорофилът е зеленият пигмент, на който растенията дължат зеления си цвят. Благодарение на него те абсорбират слънчевата енергия, използвайки я за да синтезират важни вещества. Наричан е още „кръвта на растенията”, тъй като съставът му е близък до този на хемоглобина. Днес хлорофилът може да се приема под формата на добавка. Като такъв, той е най-ефективното средство за подхранване и пречистване на кръвта, както и очистване и дезодориране на организма отвътре. Хлорофилът най-ефективно детоксикира и дезодорира вътрешната среда, благодарение на което тялото не издава неприятна миризма, включително при изпотяване.

Хлорофреш хлорофилови капки: „парфюмира” тялото отвътре, за да ухаете на свежест и чистота отвън!

Хлорофреш е продукт с първокласно качество, висока степен на ефективност срещу лоши телесни миризми и напълно безопасен за прием. Произведен е от Nature’s Way – американска компания с 50-годишен опит в създаването на натурални продукти.

Хлорофреш хлорофилови капки съдържа чист течен хлорофил, извлечен от листата на бяла черница. Унищожава лошия мирис на потта, включително в най-критичните точки като подмишници, слабини и стъпала.

Тъй като напълно очиства храносмилателния тракт от отровите и го дезодорира, Хлорофреш хлорофилови капки почти 100% елиминира и фекалната миризма. Това го превръща в изключително предочитан продукт за всички, които се притесняват да посещават тоалетната на обществени места.

Благодарение на мощния си детоксикиращ вътрешната среда ефект, приемът на Хлорофреш намалява лошия дъх и оставя осезаемо свежо усещане в устата.

Хлорофреш действа и като интимен дезодорант. Препоръчва се в случаите на неприятна интимна миризма в резултат от прекомерно изпотяване в интимната област, нарушено микробно вагинално равновесие и др. Може да елиминира неприятната вагинална миризма до 85%.

Хлорофреш хлорофилови капки е източник на най-висок клас течен хлорофил. 25 капки доставят 100 mg хлорофил. Обогатен с мед, за оптимална ефикасност. Прием: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

Предлага се и под формата на капсули: Хлорофреш /Хлорофил концентрат/, източник на концентриран хлорофилен комплекс от първокласни ботанически растения. Разфасовка: 90 софтгел капсули. Прием: възрастни и деца над 12 години по 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно. При интензивна употреба можете да приемате до 6 капсули дневно.

За разлика от дезодорантите и парфюмите, Хлорофреш няма негативно въздействие върху дискретния аромат на феромоните!

Вижте повече за Хлорофреш – хлорофилови капки

Прочети също

stress_paranoia

Пет основни причини за стреса и влошеното здравословно състояние

Само преди 30-40 години, хората не разпознаваха „стреса“ като причина за влошено здравословно състояние. Често ...