Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Fenistil 1 mg/ml Oral drops, solution 20 ml / Фенистил 1 mg/ml Перорални капки, разтвор 20 мл.

Арт. No. 10000677
5.62 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Glaxo Smith Kline ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Дозировка:
Препоръчителната доза за възрастни и деца над 12 год. е 20-40 капки три пъти дневно.
За деца между 1 и З год. се препоръчва прием на 10-15 капки три пъти дневно, при деца между 3 и 12 год.- 15-20 капки три пъти дневно.
Предупреждение:
Бебета от 1 мес. до 1 год използват Фенистил капки само по лекарско предписание.
Действие:
Фенистил капки се отнася кън групата на антихистаминовите средства. Използва се за облекчаване на алергични симптоми като кожни обриви; сърбеж от различен произход като екзема, дерматит, ужилване от насекоми, варицела; сенна хрема и други форми на алергичен ринит; лекарствена и хранителн алергия.
Фенистил капки блокира действието на хистамина ( вещество, отделящо се в организма по време на алергична реакция). Продуктът намалява отока и облекчава симптомите при алергичен ринит и облекчава сърбежа и възпалението при кожните обриви.

Съставки

Фенистил капки съдържа като активна съставка Dimethindene maleate 0.1 %


Опаковка: разтвор 0.1 % х 20 ml

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.