Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Fenistil gel 0.1% 30 g / Фенистил гел 0.1% 30 гр.

Арт. No. 10000676
10.47 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Glaxo Smith Kline ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка и начин на приложение:
Препоръчва се нанасяне 2 до 4 пъти дневно върху засегнатите места.
Предупреждение:
Консултирайте се с Вашия лекар ако се касае за обширно засягане на кожата или много силен сърбеж, също така и при неповлияване на симптомите в рамките на една седмица. Избягвайте продължително излагане на слънце по време на лечението.
Действие:
Фенистил гел се използва за облекчаване на сърбеж свързан с кожни обриви, уртикария, ухапвания от насекоми, слънчеви и повърхностни изгаряния. Фенистил е антихистаминово средство за външна употреба, прониква добре през кожата и облекчава сърбежа и дразненето бързо, в рамките на няколко минути.
Фенистил притежава и анестетичен ефект.

Съставки

Фенистил гел съдържа като активна съставка Dimethindene maleate 0.1 %


Опаковка: гел 0.1 % х 30 g

Документи за сваляне

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.