Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Splat proffesional toothbrush for sensitive teeth / Четка за зъби Сплат профешанъл сензитив за чувствителни зъби

Арт. No. 10009011
9.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от SPLAT ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Четките за зъби серия Сензитив се препоръчват за зъби и венци с изострена чувствителност. Според стоматолози те са подходящи за употреба дори след хирургическа намеса в устната кухина. Влакната са с изключително мека и деликатна структура, което се дължи на групирането им в 4 части. Връхчетата са заоблени, за да не причиняват увреждания на зъбния емайл. Обработени са със сребристи йони за антибактериален ефект. Препоръчителна продължителност на употреба на продукта е 2-3 месеца.


Експлоатация: Зъбите се почистват с четка за зъби Сплат след всяко хранене поне 2 пъти дневно.

Съставки

Състав: пластмаса, найлон.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.