Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Coffee Gryko 650 g / Кафе Грико 650 гр.

Арт. No. 10012609
165.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от P.W.M. GAMA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Съчетанието от висококачествено кафе с натурални съставки - Авена - фин зелен овес /стръкове/, зелена елда /стръкове/, фин зелен ечемик /стръкове/ и смени люспи от кралска елда, може да се използва като функционална храна. Консумацията на една чаша дневно допринася за оптимална работа на всички органи в тялото, а като допълнение - поражда невероятни усещания. Комбинацията от два изключителни елемента - Природа и Кафе ви дава възможност да се наслаждавате на невероятен вкус и аромат всеки ден. Когато се грижите за себе си, изграждате цялата реалност, а колкото по-съвършени сте вие, толкова по-съвършен е светът около вас. Празнувайте всеки ден и създавайте свой собствен ритуал, комбиниран с аромати от цял свят, открити в кафето с вкус на природа.
Важно е да смилате зърната непосредствено преди варене на кафето, за да не се губи неговия чудесен вкус и аромат.

Кафе Грико е източник на важни нутриенти, съдържащи се в:

Люспи от елда (Buckwheat hull) - съставка, добита от посеви в полето, много богата на флавоноиди (кверцетин и рутин). Напоследък интересът към люспите от елда се увеличи значително. Те започнаха все повече да се използват в храните. Преди да се вложат в кафето, люспите от елда се селектират, пречистват и раздробяват в подходяща за поглъщане форма. Магнезият, който се съдържа в тях, допринася за намаляване на умората и поддържане на електролитния баланс.

Авена - фин зелен овес (Avena-fine green oat) - добива се в определена фаза на растеж, след което се подлага на сушене и смачкване. Влияе положително върху храносмилателната и пикочо-половата система. Подобрява метаболизма и здравето на кожата. Калият, съдържащ се в него, поддържа нормалното кръвно налягане.

Зелен ечемик (Young barley) - помага за оптималната работа на сърцето и сърдечно-съдовата система. Бързото хранене, неправилната диета, стресът, наднорменото тегло, приемът на лекарства и зависимостите - всичко това има отрицателно въздействие върху цялото ни тяло. Благодарение на подходяща стимулация и добри храни, лесно можем да поддържаме нашето здраве. Имунитетът ни зависи до голяма степен и от екологичния начин на живот. Ето защо е нужно да се върнем към Природата. Зеленият ечемик съдържа витамин В6, който влияе благоприятно върху имунната система, и витамин В1, който подобрява работата на сърцето.

Зелена елда (theegreen buckwheat) - при достигане на определена височина, растението се реже и суши. След това се надробява на фини фракции. Съдържащият се фосфор помага за нормалното функциониране на клетъчните мембрани.

Начин на приготвяне:

с Шварц кафемашина
Доза за една чаша: Сложете 6 гр. смляно кафе в 100 мл вода (между 82 и 96 °С). Добавете половин чаена лъжица от един от натуралните продукти /смлени люспи от кралска елда, стръкове авена - фин зелен овес, стръкове фин зелен ечемик или стръкове зелена елда/ към свареното вече кафе.

с Експресо кафемашина
Доза за една чаша: 16 грама смляно кафе. Към свареното кафе между 30 мл и 60 мл добавете половин чаена лъжичка чай от избраната от Вас съставка на природата: смлени люспи от кралска елда, стръкове авена - фин зелен овес, стръкове фин зелен ечемик или стръкове зелена елда.

други методи на приготвяне
Към всички останали кафета, приготвени с добавяне на мляко, прибавете цяла плоска чаена лъжичка от избраната от Вас природна съставка: смлени люспи от кралска елда, стръкове авена - фин зелен овес, стръкове фин зелен ечемик или стръкове зелена елда.

Начин на употреба: На ден е добре да пиете по 1 - 2 кафета.

Съхранение: На сухо място при стайна температура. Да се пази от светлина.

Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Производител: P. W. M.GAMA, Полша.

Съставки

100% природен състав:

Печено кафе на зърна PASCUCCI - 250 гр.;
Авена - фин зелен овес (стръкове) - 100 гр.;
Зелена елда (стръкове) - 100 гр.;
Фин зелен ечемик (стръкове) - 100 гр.;
Смлени люспи от кралска елда - 100 гр.
Не съдържа: сол, оцветители, изкуствени консерванти, продукти от животински произход, соя, глутен, пшеница, дрожди, стабилизатори, ГМО, антибиотици, наркотични и психотропни съставки, хормони и опасни химикали.

Опаковка: Фабрично запечатан пакет от 650 гр., включващ пет компонента, описани като съдържание.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.