Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Laktera+ Cactuslim 250 g / Лактера+ Кактуслим 250 гр.

Арт. No. 10007782
93.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от LAKTERA ›
Рейтинг: 4.3/5 на базата на 3 оценки

Информация

Естественият розов цвят и приятен тропически вкус на продукта се дължат на екстракта от плодове на кактус. Той е със сертифициран натурален произход и със 100% активни съставки Indicaxactin и Betalains. Екстрактът от кактус оказва положително въздействие при намаляване на теглото, редуцира задържаните течности в тялото, съдейства за отвеждането им (има диуретичен ефект) и е със силно антиоксидантно действие.
Лактера Кактуслим комбинира осем щама пробиотични млечнокисели бактерии, включително Лактобацилус Булгарикус, които са получени от изворна вода в българската природа. Подобно постижение е уникално по рода си. Направено е от Дафлорн за първи път в света и е със статут на научно откритие. Щамовете от воден произход се открояват като много по-мощни спрямо други пробиотични щамове. Освен това те са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и попадайки в средата на стомашно-чревния тракт на организма. Имат свойството да се размножават и колонизират в дебелото черво и налагат мощно антибактериално действие срещу патогенни микроорганизми. Освен всичко останало, стимулират имунния отговор на тялото. Пробиотичната храна съдържа всички незаменими и заменими 21 аминокиселини, които са готови за усвояване от организма и действат като бърз транспортер за кактусовия екстракт и многократно усилва ползите му.
Стрептококус Термофилус и Лактобацилус Булгарикус представляват единствени по своята същност пробиотици, които имат здравна претенция в ЕС, подпомагащи преработването на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидо бактериум и други на пазара), с подобна призната здравна сертификация в ЕС. Тя се препоръчва като хранителна подкрепа за деца над 7 години. Подсилва имунната система.
Действие:

  • Лактера Кактуслим създава фин и красив силует, подобрявайки общото състояние на тялото и концентрацията на ума;
  • спомага за нормалното тегло и свеж тонус на кожата;
  • органичен екстракт от кактус и пробиотик;
  • Лактера Кактуслим съдържа уникални натурални пробиотични щамове от изворна вода в България.

Препоръчителна дневна доза:
По една мерителна лъжичка дневно, с малко течност преди храна.
Противопоказания:
Да не се приема при непоносимост към някоя от съставките на продукта

  • Продуктът е с изцяло натурален произход.
  • Без съдържание на глутен, консерванти, оцветители, холестерол, ГМО.
  • Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн.
  • Продуктът е патентован в България и в САЩ.
  • Продуктът съдържа краве млечен протеин!

Съхранение:
Да се съхранява при стайна температура, на сухо и проветриво място.
Производител: Дафлорн ООД, България.

Съставки

Състав в 1 мерителна лъжичка (3 мг): съдържа над 50 милиарда активни живи и латентни клетки на оригинални пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus DWT1, Lactobacillus helveticus DWT2, Lactobacillus delbrueckii spp. lactis DWT3 и Streptococcus thermophilus DWT4, DWT5, DWT6, DWT7 и DWT8, изолирани от изворна вода в България; Белтък - 500 мг, в т.ч. 21 млечни аминокиселини; Мазнини - 0-30 мг; Въглехидрати - 1125 мг, в т.ч. Лактоза - до 26 мг; млечни минерали - Калций, Калий, Фосфор и млечни витамини; органичен екстракт от плод на кактус (opuntia ficus Indica) - 1 гр.
Енергийна стойност - 12 Kcal.
Опаковка: 250 g

Подобни продукти