Laktera+ Active 60 capsules / Лактера+ Актив 60 капсули
Информация
Лактера Актив + комбинира осем щама пробиотични млечнокисели бактерии, вкл. Лактобацилус Булгарикус, които са получени от чиста изворна вода в българската природа. По време на производствения процес по биотехнологичен път те се обвиват с монозахари, аминокиселини и полиненаситени мастни киселини от млечен произход. Поради тази причина те спадат към най-високо технологичната четвърта генерация пробиотици. Щамовете от воден произход се открояват като много по-мощни спрямо други пробиотични щамове. Освен това те са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и попадайки в средата на стомашно-чревния тракт на организма. Имат детоксикиращо действие, подпомагат работата на черния дроб и подсилват имунната система. Благодарение на своята ниска масленост, продуктът спомага за поддържането на естествени нива на холестерол и захар в кръвта. Стрептококус Термофилус и Лактобацилус Булгарикус представляват единствени по своята същност пробиотици, които имат здравна претенция в ЕС, подпомагащи преработването на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидо бактериум и други на пазара), с подобна призната здравна сертификация в ЕС.
Характеристика:
- лактера Актив + съдържа натурални пробиотични щамове от чиста изворна вода в българската природа;
- стимулира прочистването на организма, подкрепя чернодробните функции, с балансиращо действие за нивата на и холестерол в кръвта;
- имуномодулатор.
Препоръчителна дневна доза:
По 1-2 капсули се приемат с малко количество течност два пъти дневно преди хранене.
- Продуктът е с изцяло натурален произход.
- Без съдържание на консерванти, глутен, оцветители, холестерол и ГМО.
- Продуктът е патентован в България и САЩ.
- Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн.
- Продуктът е със съдържание на краве млечен протеин.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.
Производител: Дафлорн ООД, България.
Състав в 3 капсули (960 мг): Мазнини — 1.5 мг (*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).
Енергийна стойност — 11.3kJ/2,7 Kcal.
Състав на растителната ка
Отзиви