Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Laktera+ Active 250 g / Лактера+ Актив 250 гр.

Арт. No. 10007775
93.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от LAKTERA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Лактера Актив  комбинира осем щама пробиотични млечнокисели бактерии, вкл. Лактобацилус Булгарикус, които са получени от чиста изворна вода в българската природа. По време на производствения процес, по биотехнологичен път, Лактобацилус Булгарикус разгражда казеина и протеините на млякото до всички 21 заменими и незаменими аминокиселини, като ги прави готови за усвояване от организма.
Щамовете от воден произход се открояват като много по-мощни спрямо други пробиотични щамове. Освен това те са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и попадайки в средата на стомашно-чревния тракт на организма. Лактера актив представлява ниско до безлактозен обезмаслен продукт, но съдържа натуралните витамини, микроелементи и минерали на млякото. Стрептококус Термофилус и Лактобацилус Булгарикус представляват единствени по своята същност пробиотици, които имат здравна претенция в ЕС, подпомагащи преработването на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидо бактериум и други на пазара), с подобна призната здравна сертификация в ЕС.
Лактера Актив осигурява всички ползи от пробиотиците, витамини, млечните аминокиселини и минерали. Тя се препоръчва като хранителна подкрепа за деца с респираторни проблеми и диарии. Подсилва имунната система.
Лактера Актив се препоръчва при бременни жени с горнодиспептичен синдром, киселини, както и при възрастни с гастроинтестинални заболявания и нарушен метаболизъм.
Действие:

 • Лактера Актив засилва имунния отговор и допринася за гастроинтестиналния комфорт при възрастни и деца. Подходящ за употреба от бременни жени;
 • съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България.

Препоръчителен дневен прием:

 • за деца (6 м, до 3 г.) — 1 мерителна лъжичка, 1 път дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º C за запазване на живите пробиотици;
 • за деца (3 г, до 14 г.) — 1 мерителна лъжичка, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º C за запазване на живите пробиотици;
 • при гадене и киселини при бременни жени — 1-2 мерителна лъжички при появата на гадене и киселини, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º C за запазване на живите пробиотици;
 • при възрастни за профилактика на имунитета срещу гастро-интестинални болести — 1-2 мерителна лъжички, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45° C за запазване на живите пробиотици.
 • Може да се консумира и в сух вид.
 • Изцяло натурален продукт.
 • Без съдържание на глутен, консерванти, холестерол, оцветители,ГМО.
 • Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн.
 • Продуктът е патентован в България и САЩ.
 • Съдържа краве млечен протеин.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.
Производител: Дафлорн ООД, България.

Съставки

Състав в 1 мерителна лъжичка (3 гр): Мазнини — 20 мг (*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).
Енергийна стойност — 42 kJ/10 Kcal.
Опаковка: 250 g

Подобни продукти