Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Linex Gastro 16 capsules / Линекс Гастро 16 капсули

Арт. No. 10000845
12.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Sandoz ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Линекс Гастро е пробиотик за балансиране на чревната микрофлора, подходящ за ежедневна употреба. Съдържа синергичен комплекс от три вида живи лиофилизирани млечнокисели бактерии, които са част от нормалната чревна микрофлора: Lactobacillus acidophilus subsp. gasseri; Bifidobacterium infantis; Enterococcus faecium.

Всяка капсула Линекс Гастро съдържа поне 120 милиона (1.2 х 107 CFU) колония-формиращи единици на лиофилизирани живи бактерии.

Препоръчва се при:

Синдром на раздразненото дебело черво (СРДЧ) - като подуване, болки в корема, газове, диария или запек. Линекс Гастро съдържа синергичен комплекс от три пробиотични бактерии, които поддържат баланса на чревната микрофлора.

Диария на пътешественика (ДП)
Когато пътувате в чужбина често може да страдате от стомашно неразположение. С използването на пробиотици като Линекс Гастро, преди и по време на пътуване може да се намали рискът от „диария на пътешественика“.

Нормализиране и баланс на чревната микрофлора
Линекс Гастро може да се използва, за да възстанови баланса на чревната Ви микрофлора и в борбата с някои от негативните ефекти от дисбиозата. Те могат да включват храносмилателни проблеми като болки в корема, подуване и газове.

Вашата микрофлора играе важна роля в разграждането на фибри и захари в храната ви. В резултат на това пробиотиците могат да бъдат полезни и за хора с непоносимост към лактозата. 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 г. - да се приема по 1-2 капсули до 3 пъти дневно (от 12 млн. до 72 млн. полезни бактерии дневно) 
Деца 3-12 г. - да се приема по 1-2 капсули до 2 пъти дневно (от 12 млн. до 48 млн. полезни бактерии дневно)

Приемайте с достатъчно количество течност след хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 
Хранителна добавка, не е заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Производител: SANDOZ, EU.

Съставки

Всяка капсула Линекс Гастро съдържа не по-малко от 1,2 х 107 лиофилизирани живи млечнокисели бактерии от щамовете Lactobacillus acidophilus sp., L.gasseri, Bifidobacterium infantis, Enterococcus faecium. 

Опаковка: 16 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.