Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Linex Gastro 16 capsules / Линекс Гастро 16 капсули

Арт. No. 10000845
12.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Sandoz ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Линекс Гастро е пробиотик за балансиране на чревната микрофлора, подходящ за ежедневна употреба. Съдържа синергичен комплекс от три вида живи лиофилизирани млечнокисели бактерии, които са част от нормалната чревна микрофлора: Lactobacillus acidophilus subsp. gasseri; Bifidobacterium infantis; Enterococcus faecium.

Всяка капсула Линекс Гастро съдържа поне 120 милиона (1.2 х 107 CFU) колония-формиращи единици на лиофилизирани живи бактерии.

Препоръчва се при:

Синдром на раздразненото дебело черво (СРДЧ) - като подуване, болки в корема, газове, диария или запек. Линекс Гастро съдържа синергичен комплекс от три пробиотични бактерии, които поддържат баланса на чревната микрофлора.

Диария на пътешественика (ДП)
Когато пътувате в чужбина често може да страдате от стомашно неразположение. С използването на пробиотици като Линекс Гастро, преди и по време на пътуване може да се намали рискът от „диария на пътешественика“.

Нормализиране и баланс на чревната микрофлора
Линекс Гастро може да се използва, за да възстанови баланса на чревната Ви микрофлора и в борбата с някои от негативните ефекти от дисбиозата. Те могат да включват храносмилателни проблеми като болки в корема, подуване и газове.

Вашата микрофлора играе важна роля в разграждането на фибри и захари в храната ви. В резултат на това пробиотиците могат да бъдат полезни и за хора с непоносимост към лактозата. 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 г. - да се приема по 1-2 капсули до 3 пъти дневно (от 12 млн. до 72 млн. полезни бактерии дневно) 
Деца 3-12 г. - да се приема по 1-2 капсули до 2 пъти дневно (от 12 млн. до 48 млн. полезни бактерии дневно)

Приемайте с достатъчно количество течност след хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 
Хранителна добавка, не е заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Производител: SANDOZ, EU.

Съставки

Всяка капсула Линекс Гастро съдържа не по-малко от 1,2 х 107 лиофилизирани живи млечнокисели бактерии от щамовете Lactobacillus acidophilus sp., L.gasseri, Bifidobacterium infantis, Enterococcus faecium. 

Опаковка: 16 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email