Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Laktera+ Omega 60 capsules / Lактера+ Омега 60 капсули

Арт. No. 10007780
35.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от LAKTERA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Лактера Омега + е продукт, съдържащ екстракт от маслини, който представлява зехтин в прахообразна форма. От него са извлечени всички полезни вещества. Стандартизиран е по хидрокситирозол и се отличава с  призната здравна претенция в ЕС (Регламент 432 на ЕС), отнасяща се към сигнификантно намаляване на антиоксидантен ефект и лошия холестерол.
Лактера Омега + комбинира осем щама пробиотични млечнокисели бактерии, вкл. Лактобацилус Булгарикус, които са получени от чиста изворна вода в българската природа. Подобно постижение е уникално по рода си. Направено е от Дафлорн за първи път в света и е със статут на научно откритие. Щамовете от воден произход се открояват като много по-мощни спрямо други пробиотични щамове. Освен това те са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и попадайки в средата на стомашно-чревния тракт на организма. Имат свойството да се размножават и колонизират в дебелото черво и налагат мощено антибактериално действие срещу патогенни микроорганизми. Освен всичко останало, стимулират имунния отговор на тялото.
 Стрептококус Термофилус  и Лактобацилус Булгарикус  представляват единствени по своята същност пробиотици, които имат здравна претенция в ЕС, подпомагащи преработването на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидо бактериум и други на пазара), с подобна призната здравна сертификация в ЕС.
Продуктът може да се прилага при възрастни и при деца над 3 години.
Действие:

  • Лактера Омега + съчетава уникални натурални пробиотични щамове от изворна вода в България;
  • 2 капсули Лактера Омега+ на ден спомага за понижаване на лошия холестерол и подкрепя баланса на сърдечно-съдовата и мозъчно — съдовата система. Спомага за комфорта на гастроинтестиналния тракт;
  • Незаменимо съчетание на органичен екстракт от маслини и пробиотик;
  • Доказан продукт със здравни претенции в ЕС.

Препоръчителен прием: Приемат се по две капсули на ден преди храна.
Важно!

  • Противопоказно при непоносимост към някое от съставните вещества в продукта.
  • С напълно натурален произход, без съдържание на  холестерол, глутен, оцветители, консерванти и ГМО.
  • Продуктът е патентован в България и САЩ. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн.
  • Продуктът съдържа краве млечен протеин.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.
Производител: Дафлорн ООД, България.

Съставки

Съдържание в 2 капсули (680 мг):
съдържа над 14 милиарда активни живи и латентни клетки на оригинални пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus DWT1, Lactobacillus helveticus DWT2, Lactobacillus delbrueckii spp. lactis DWT3 и Streptococcus thermophilus DWT4, DWT5, DWT6, DWT7 и DWT8, изолирани от изворна вода в България; Белтък — 62 мг, в т.ч. 21 млечни аминокиселини; Мазнини — 44 мг; Въглехидрати — 134 мг, в т.ч. Лактоза — до 8 мг; млечни минерали — Калций, Калий, Фосфор и млечни витамини; Декстроза монохидрат — 20 мг; органичен екстракт от маслини — 170 мг; в т.ч. Полифеноли — 44 мг; hydroxytyrosol — 5 мг; антивтвърдител: магнезиев стеарат — 80 мг.
Енергийна стойност - 3,6 Kcal.
Опаковка: 60 капсули

Подобни продукти