Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Kudzu 610 mg 50 capsules Nature's Way / Кудзу корен 610 мг. 50 капсули Nature's Way

Арт. No. 10000971
36.60 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Nature's Way ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по две капсули три пъти дневно, по-добре с храна.
Действие:
Кудзу е многогодишно бързорастящо растение, използвано от хиляди години в Китай и Япония заради целебните си свойства. В последните години билката е обект на много изследвания. Днес в почти цял свят Кудзу се е наложило като мощно средство за борба с алкохолната зависимост, махмурлука и техните последици за организма. Кудзу намалява и необходимостта от никотин, което го прави силен помощник в борбата с тютюнопушенето. Продуктът отстранява успешно както физическата, така и психическата зависимост от алкохола и никотина.Той превъзхожда дори синтетичните продукти в тази област, защото съдържа активна съставка, която предотвратява физическата зависимост от консумацията на алкохол. Екстрактът от корен на кудзу подкрепя чернодробните функции и дейността на нервната система.
Принципно въздействието на Кудзу се изразява под формата на специален подход, при това без да лишава алкохолно зависимия от изживяването му на удоволствие от приемането на алкохол. Напротив, Кудзу го подсилва! В този случай е достатъчно човек, който е приел дори и съвсем малко количество алкохол да стигне до необходимата "точка на насищане".
Изследванията на редица световно известни учени, в това число и психиатъра д-р Р. Андрю Соуел, от Иейлският факултет по медицина в щата Кънектикът са доказали, че изофлавоновия компонент съдържащ се в корените на Кудзу (пуерарин, дейдзеин и дейдзин) оптимизира метаболзма на етанола в черния дроб.
Именно това е фактора за снижаването на токсичния алкохолен ефект, който повишава действието на еуфоризацията. На фонът на намалената токсичност при едновременното увеличаване на ефекта от алкохолното опиянение се увеличава и потребността от нова, още по-силна употреба на алкохол, но Кудзу корен елеминира проблема, провокиращ тоталния срив при алкохолно зависимите.

Съставки

Всеки две капсули кудзу съдържат:
Екстракт от кудзу (корен) 150.0 mg
Кудзу (корен) 463.0 mg
Въглехидрати 1.0 g
Енергийна стойност 5 Cal


Опаковка: капсули х 50

Подобни продукти