Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Dalvita Green coffee 120 capsules / Далвита Зелено кафе 120 капсули

Арт. No. 10009384
59.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от DALVITA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Далвита зелено кафе представлява 100% натурален продукт със зелено кафе. Притежава антиоксидантно действие, като повишава енергията и оказва положително въздействие над натрупаните излишни подкожни мазнини в организма. Подпомага ускоряването на метаболизма и съдейства за поддържане на телесното тегло в нормални граници.

Прием: По 2 капсули се приемат 2 пъти дневно, половин час преди хранене.

Важно!

Да се спазва дозировката. Продуктът не замества балансирания хранителен режим.

Съхранение: При стайна температура 15-30 ºС в защитени от влага и пряка слънчева светлина помещения, далеч от обсега на малки деца.

Произведено в EU за Дал Вита ЕООД.

 

Съставки

Състав на 1 капсула:

  • Стандартизиран екстракт от зърната на Зелено кафе – 250 mg.
  • 50% хлорогенова киселина – 125 mg.
  • Кофеин 8% - 20 mg.

Опаковка: 120 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.