Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Glucosamine forte / Глюкозамин форте, Брой таблетки: 30

Арт. No. 10000942
13.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Walmark ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчителният прием за възрастни едве таблетки дневно, а за деца над 12 години - една таблетка на ден.
Предупреждение:
Продуктът не е подходящ за деца под 12 години, бременни и кърмачки.
Действие:
Глюкозамин подпомага поддържането на здрави стави, кости, сухожилия и ставни връзки.
Витамин C допринася за нормалното образуване на колаген,а
Колаген тип II поддържа нормалната функция на ставите.
Глюкозамин Форте + Колаген тип II осигурява 1600.0 mg глюкозамин сулфат в препоръчаната дневна доза – количество с клинично доказана ефективност. Глюкозаминът е важен субстрат за биосинтезата на глюкозаминогликаните, които изграждат ставния хрущял и ставната течност. Колаген тип II е основния структурен компонент на ставния хрущял. Глюкозамингликаните и колаген тип II са важни за поддържането на хрущялите и правилното функциониране на ставите. Витамин С подпомага синтеза на колаген, важен за устойчивостта на ставния хрущял.

Съставки

Дневната доза от две таблетки съдържа:
Глюкозамин сулфат 1600.0 mg
Витамин С 12.0 mg
Колаген II тип 20.0 μg


Опаковка: таблетки х 30

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.