Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Proenzi ArthroStop Rapid+ / Проензи Артростоп рапид+, Брой таблетки: 30

Арт. No. 10000003
17.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Walmark ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчителна доза от 3 таблетки дневно, след хранене.
За оптимален ефект приемът трябва да продължи 2 месеца.
След прекъсване от един месец е желателно да се повтори същата схема на прием.

Предупреждение:
Проензи АртроСтоп Рапид+ не е подходящ за деца под 3 годишна възраст и бременни жени.
Действие:
Преонзи АртроСтоп Рапид+ е комплекс от високо ефективни, клинично доказани субстанции за поддържане здравината на ставите – глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, босвелин и специалният Ex Pur complex, състоящ се от колаген тип II и витамин C.
Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са основни изграждащи компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията, необходими за правилната им структура и функции. Босвелинът в комбинация с глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат допринася за подобряване състоянието и подвижността на ставите в човешкото тяло. Новият Ex Pur комплекс е специална комбинация на чист колаген тип II и витамин C в тяхната най-ефективна пропорция. Активните съставки на Проензи АртроСтоп Рапид+ проникват дълбоко във всички стави на тялото и подобряват тяхната подвижност.

Съставки

Дневната доза (три таблети) съдържа:
Глюкозамин сулфат 1600 mg
Хондроитин Сулфат 600 mg
Босвелин (Boswellia serrata extract, 70% босвелиеви киселини, от тях 20% β-босвелива киселина) 150,00 mg
ExPur комплекс:
Колаген тип II 20 μg
Витамин C (L-аскорбинова киселина) 12 mg

Опаковка: таблетки х 30 и 60

 

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.