Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Hyalurgen 10 ampoules x 10 ml / Хиалурген 10 ампули x 10 мл.

Арт. No. 10001917
34.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Naturpharma ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се изпиването на 1 ампула дневно, сутрин преди закуска. За най-добър ефект курсът трябва да продължи 3-6 месеца.
Предупреждение:
Продуктът не е подходящ за деца под 14 години, по време на бременност и кърмене.
Предназначен само за пиене!
Действие:
Хиалурген ампули е течна формула, създадена специално в подкрепа на здравите стави и подвижност. Основните активни съставки на продукта са колаген и хиалуронова киселина:
Колагенът е предпочитана субстанция за превенция и лечение на дегенеративните ставни заболявания, тъй като неговата молекула доставя всичко необходима за здравето на хрущяла. Той осигурява максимално ефективно повлияване на болката и възпалението и ни освобождава от необходимостта да приемаме множество различни субстанции с позитивен ефект.
Хиалуроновата киселина е основен структурен елемент на ставната течност и играе важна роля за лесното, гладко и безболезнено движение на ставите. Хиалуроновата киселина притежава изразени противовъзпалителни и противоболкови свойства.
Добвеният във формулата на Хиалурген Витамин С е необходим за всички процеси на колагенов синтез в тялото. Притежава и силно изразено антиоксидантно действие, а Витамин В 3 съдейства за намаляване на ставното възпаление и болка.
Хранителна добавка, не замества разнообразното и здравословно хранене. 

Производител: PlantaPol, Spain

Съставки

Всяка ампула съдържа:
Колаген - 1000.0 mg
Хиалуронова киселина - 50.0 mg
Витамин С - 500.0 mg
Витамин В3 (никотинамид) - 16.0 mg 

Опаковка: 10 ампули x 10 ml

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.