Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Allga San / Алга Сан Лосион, Лосион: 100 ml

Арт. No. 10001639
9.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Natur Produkt ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Алга Сан Лосион прониква в дълбочина в засегнатата тъкан, където упражнява своя обезболяващ и противовъзпалителен ефект. Подходящ за уппотреба при ставни болки, спортни и битови травми, ревматични болки, нарушения на периферната циркулация. Уместно е втриването на продукта преди физическо натоварване - за преодоляване на дискомфорта от обострени стари мускулно-сухожилни травми.
Алга Сан Лосион е подходящ за масаж в хода на физическото натоварване - за бързо преодоляване на възникнали мускулни крампи.
Продукт само за външна употреба!
Хипоалергенен сертификат.

Съставки

Всеки 100 g съдържат:
Масло от алпийски клек 1.4 g
Рацемизиран камфор 0.87 g
Левоментол 0.7 g


Опаковка: лосион х 100 ml

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.