Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Floragyn Silver vaginale spray 50 ml / Флоражин Силвър спрей 50 мл.

Арт. No. 10001020
26.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от So.Se.Pharm ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Действие: 
След впръскване на Флоражин Силвър тънък слой хиалуронова киселина покрива лигавицата на влагалището и образува естествена преграда. По този начин се подобрява процеса на зарастване, при което изчезват зачервявания, дразнене и претриване на влагалищната лигавица.
От своя страна металното сребро под колоидна форма, е известно като най-старото и надеждно средство за унищожаване на микроби. То няма мирис, вкус и има много меко въздействие върху чувствителните тъкани.
Екстрактът от житни кълнове, обогатен с витамин Е, е естествено хидратиращо и еутрофично масло с омекотяващо и антиоксидантно действие.
Флоражин Силвер спрей е особено подходящ като добавка при диатермо коагулация, лазерна терапия и криотерапия.

Дозировка и начин на приложение: 
Препоръчва се една-две апликации дневно като канюлата се въвежда във влагалището на дълбочина около 5 см. и се натиска в продължение на 4-5 секунди. 

Да се разклаща добре преди употреба! 

Внимание: 
Опаковката е под налягане. Да се предпазва от пряка слърчева светлина и да не се излага на температура над 50 ºС. Да не се продупчва или подлага на изгаряне, дори след употреба. Да се държи на страна от източник на горене. Да не се изпарява на пламък или върху нажежени предмети. Да се избягва пушене. Да се държи на места, недостъпни за деца. 

Производител: So. Se. PHARM, Италия.

Съставки

Хиалуронова киселина (като натриева сол), екстракт от житни кълнове, витамин Е и колоидно метално сребро. 

Опаковка: спрей 50 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.