Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

HMI RADOPAL Disinfectant concentrate 1 L / ХМИ РОДОПАЛ Дезинфектант концентрат 1 литър

Арт. No. 10012982
13.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от HMI ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Неутрален концентриран детергент на алкохолна основа със силно хигиенизиращо действие. Гланцира и почиства всички твърди повърхности. С него могат да се третират керамични плочки на подове и стени, облицовъчни плочи, лакирани повърхности, изкуствени материали, каменни подове, емайл, стъкло, водоустойчиви покрития и мрамор. Изключително подходящ за деликатни и неустойчви на основи и киселини повърхности.

Начин на употреба: В зависимост от замърсяването, се приготвят разтвори 1:200 до 1:50 от продукта, които могат да се нанасят с пулверизатор, ръчно чрез моп и кърпа или машинно. Повърхностите и предметите се третират еднократно, без изплакване и повторно забърсване.

За поддържане на подови настилки, покрити със защитни слоеве, да не се използва по-висока от минималната концентрация 1:200 (5 мл / 1 л вода).

Внимание!

Н226: Запалими течности и пари.
Н319: Предизвиква сериозно дразнене на очите.
Р210: Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване.
Р243: Предприемете действие за предотвратяване освобождаването на статично електричество.
Р280: Използвайте предпазни ръкавици.
Р305 + Р351 + Р338: ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължете изплакването.
Р337 + Р313: При продължително дразнене на очите потърсете медицински съвет / помощ.

Произведен в ЕС за Хигиенно-медицинска индустрия ЕООД, България.

Съставки

Активно вещество: Алкохол, НПАВ: < 5%. 

Опаковка: 1 литър

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.