Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Primagel PLUS Rinse-free hand sanitizer 50 ml / Примагел ПЛЮС Дезинфектант за ръце 50 мл.

Арт. No. 10012970
2.99 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Allegrini SPA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Гел Primagel Plus е дезинфектант без измиване, който отлично подпомага борбата с вирусите и бактериите по ръцете като повишава максимално нивото на хигиена. Изсъхва бързо в рамките на 15 секунди, оставяйки ръцете свежи и меки.

Доказателство за това е, че продуктът притежава сертификат за хирургическа употреба EN-12791.

Продуктът e преминал успешно тестове и гарантирано унищожава на 100% коронавирус SARS, и вируса на HIV. Има доказано бактерицидно и фунгоцидно действие. Притежава разрешително от Министерството на здравеопазването с Рег.№ 1131-1 от 22.07.2011 г. Primagel Plus е дерматологично тестван с приятна гелообразна текстура. При употреба почиства ръцете, като ги оставя меки и сухи, без да ги омазнява и без да оставя лепнещо усещане. Продуктът остава с непроменени физически и химични свойства дори след 36 месеца, сочат тестовете за стабилност, направени от фирмата производител.

Алкохолното съдържание в продукта е 65%.

Начин на употреба: Нанесете малко количество от гела и разтъркайте енергично върху всички части на ръцете - дланта, пръстите и пространството между пръстите и ноктите. За най-добър резултат разтривайте в продължение на поне 15 секунди. Ако е необходимо, повторете процедурата. Удобен по всяко време и на всяко място. Само за няколко секунди напълно безопасно и 100% ефективно дезинфекцирате вашата кожа.

Внимание!
Да не се употребява за цели, различни от посочените. 
Силно запалима течност. 
Предизвиква сериозно дразнене на очите. 
Да се съхранява извън обсега на деца.

Производител: Allegrini Spa, Италия. 

Съставки

Състав: Етанол 65 гр. (572 g/L), коформуланти и вода до 100 гр.

Опаковка: 50 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.