Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Exakid Cleansing Spray 750 ml / Почистващ спрей за детска стая 750 мл. Exakid

Арт. No. 10012979
13.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от EXALAB ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Спреят за почистване на повърхности „Exakid“ е изцяло натурален продукт. Не съдържа вредни летливи химикали, дразнещи лигавиците на очите и горните дихателни пътища. Във формулата не присъстват бензалкониев хлорид и алкохол. „Exakid“ убива микробите, без да оставя химически остатъци след себе си. Бори се ефективно с вирусите, причинители на настинка и грип, RSV, MRSA, E. coli, салмонела, стафилококи и стрептоки. Действа достатъчно нежно, за да може да се използва от всички членове на семейството – дори при почистване на вещите на бебето. След като убие микробите, се разгражда до обикновена солена вода, която се изпарява във въздуха. Безопасен е при контакт с храна и повърхности. Може да се ползва без притеснения за почистване на бебешки столчета за хранене, кухненски плотове, дъски за рязане на храна, рафтовете на хладилника и микровълновата фурна. Може да се нанася върху гранит, пластмаса, керамика, дърво и линолеум. Одобрен е за употреба върху купичките за храна и играчките на домашните любимци. Повърхностите просто се напръскват и се оставят да изсъхнат.  

Предимства на продукта:

  • Технология с хипохлориста киселина - използвана от години в медицината, подходяща дори за предмети, ползвани от бебетата, както и за дезинфекциране купите за храна на домашните любимци. 
  • 100% безопасен начин за ефективно почистване на съдовете и вещите на хора, страдащи от астма и алергии. 
  • Препаратът може да се използва от потребители с компрометирана имунна система.
  • Не съдържа ароматизатори;
  • Хипоалергенен;
  • С овлажняващо действие.

Начин на употреба: Подходящ за безопасно почистване на повърхностите, без вода и сапун.

Внимание: Продуктът е само за външна употреба. При възникване на кожно раздразнение, не използвайте дезинфектанта и потърсете лекарска помощ.

Начин на съхранение: В плътно затворена оригинална опаковка при температура от 5 до 25 градуса. Да се пази от пряка слънчева светлина и замръзване.

Производител: Exalab, Германия.

Съставки

Състав: Йонизирана вода (99,914 %), натриев хлорид (готварска сол) 0,06%, хипохлориста киселина (0,02%), хипохлоритен йон (0,006%).

Опаковка: 750 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.